Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μη χάσετε στο νέο τεύχος TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (20/5) σε όλα τα περίπτερα το αποκλειστικό για τον Σασμό. Η επιστροφή της Αργυρώς στην Κρήτη δεν θα αποδειχθεί ό,τι καλύτερο γι’ αυτή αλλά και τους γύρω της, καθώς δεν θα περάσουν λίγες μέρες και τα προβλήματα θα αρχίσουν να είναι ορατά.

Ο Αστέρης θα βάλει σε μεγάλο κίνδυνο τον γάμο της, όμως αυτό που είναι πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι η Αργυρώ θα διαπιστώσει ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας που θα τη φέρει σχεδόν αντιμέτωπη με τον θάνατο!

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Μαρίνα και ο Αντώνης αποφασίζουν να προχωρήσουν τη ζωή τους και να μοιραστούν μάλιστα τα καλά νέα με την Αργυρώ, τον Σταύρο, τον Αγγελο αλλά και την Ασπα. Δεν προλαβαίνουν όμως να χαρούν και δύο νέοι κίνδυνοι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα (δείτε εδώ πότε θα ρίξει αυλαία ο Σασμός για φέτος).

Από τη μια ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «συμπαίκτη» στον Σταύρο και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ. Ο Αστέρης γνωρίζεται με τον Σταύρο στο γήπεδο και του συστήνεται με άλλο όνομα, του λέει ότι τον λένε Χρήστο κι όπως θα δούμε θ’ αρχίσουν να κάνουν παρέα. Την ίδια στιγμή όμως η Αργυρώ δεν είναι καθόλου καλά, αισθάνεται μεγάλη κόπωση, ενώ νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν από ένα άγνωστο μέχρι στιγμής πρόβλημα υγείας.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Αργυρώ στον Σασμό

Το θέμα της υγείας της η Αργυρώ αποφασίζει να μην το πει σε κανέναν, ούτε καν στον Αγγελο, ο οποίος σαν γιατρός θα μπορούσε να τη βοηθήσει. Λίγο αργότερα, η Αργυρώ σε μια βόλτα με τη Μαρίνα, θα έχει μια πολύ δύσκολη συνάντηση. Οι δύο γυναίκες θα πέσουν πάνω στον Αστέρη και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό η Αργυρώ θα μιλήσει μαζί του.

Σασμός πρόβλημα υγείας Αργυρώ

Στο μεταξύ ο Σταύρος ψάχνοντας για συμπαίκτη θα καλέσει τον φίλο του τον Χρήστο, μη γνωρίζοντας ότι τηλεφωνεί στον Αστέρη. Παράλληλα, η σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς περνά κρίση. Οπως όλα δείχνουν, οι φόβοι του Σταύρου, ότι θα κλονιστεί ο γάμος τους αν γυρίσουν στην Κρήτη, δείχνει να επιβεβαιώνονται.

Η Αργυρώ είναι όλο και πιο απόμακρη και πολλές φορές νευρική μαζί του χωρίς λόγο, την ίδια ώρα που το πρόβλημα υγείας της εντείνεται. Ο Σταύρος βλέποντας ότι η κατάσταση δεν εξελίσσεται καλά με την Αργυρώ, εξομολογείται στη Μαρίνα τα προβλήματα στον γάμο του: «Δεν ξέρω τι της συμβαίνει. Δεν είναι η Αργυρώ που ήξερα. Δεν μιλάει, είναι απόμακρη, γίνεται νευρική χωρίς λόγο και συνέχεια απομακρύνεται από μένα. Φοβάμαι ότι ο γάμος μας δεν πάει καλά», της εμπιστεύεται, κι εκείνη όχι μόνο αποφασίζει να μιλήσει στην Αργυρώ, αλλά την αντιμετωπίζει κατά μέτωπο, απαιτώντας να μάθει τι συμβαίνει: «Αργυρώ, θέλω να μου πεις τι γίνεται με τον Σταύρο.

Δεν είσαι όπως πρώτα μαζί του, γιατί; Τι σου έκανε; Σου έκανε κάτι ή μήπως φταίει ο άλλος; Ξέρεις εσύ τι εννοώ», της λέει αυστηρά. Στο μεταξύ ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο, ο οποίος νομίζει ότι έχει βρει στο πρόσωπό του έναν νέο φίλο και δεν θα αργήσει να του ανοίξει την καρδιά του και να του λέει πράγματα για εκείνον και την οικογένειά του.

Την ίδια ώρα, ο Αγγελος ανακαλύπτει το μυστικό της Αργυρώς, καθώς μπροστά του η Αργυρώ πέφτει λιπόθυμη. Ο Αγγελος ταράζεται: «Από πότε δεν αισθάνεσαι καλά; Πρέπει να πάμε να κάνεις τις απαραίτητα εξετάσεις», της λέει.

Η Αργυρώ τον καθησυχάζει: «Δεν είναι τίποτα, Αγγελε. Θα πάω. Ωστόσο, σε παρακαλώ θέλω να μείνει μεταξύ μας. Μην πεις τίποτα στη μάνα μου και στον Σταύρο, αρκετά έχουν περάσει και δεν χρειάζεται ακόμα να ανησυχούν από τώρα». Ο Αγγελος φυσικά της το υπόσχεται, όπως επίσης τη διαβεβαιώνει: «Μαζί θα πάμε, θα είμαι δίπλα σου για ό,τι χρειαστεί», την ενθαρρύνει.

Την επόμενη μέρα η Αργυρώ πηγαίνει για να κάνει τις εξετάσεις που πρέπει και να τη δει ο γιατρός. Οι εξετάσεις βγαίνουν και τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για την κοπέλα.

Ο γιατρός τής ανακοινώνει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα έχει πρόβλημα με τα νεφρά της. Μάλιστα η νεφροπάθεια από την οποία πάσχει βρίσκεται σε ένα στάδιο πολύ προχωρημένο και χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση. Ο Αγγελος βρίσκεται δίπλα της και μάλιστα την προτρέπει να μιλήσει και στην υπόλοιπη οικογένεια: «Αργυρώ μου, πρέπει να μιλήσεις στον άντρα σου και στη μάνα σου. Δεν γίνεται να μην ξέρουν.

Ολοι μαζί θα βρούμε τη λύση, μη φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά», της λέει. Ωστόσο η αντιστροφή μέτρηση αρχίζει και η Αργυρώ μπαίνει σε τεράστιες περιπέτειες υγείας, σε σημείο που έρχεται ένα βήμα κοντά στον θάνατο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μετά τον Ντίνο Αυγουστίδη και πριν τον Γιάννη Βάλβη - Ο άγνωστος γάμος της Μαρίας Τζομπανάκη

Σασμός: Κούκλα και ηθοποιός η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου - Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του «Μαθιού»