Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Εξαιρετικά κρίσιμο φαίνεται πως θα είναι το μέλλον της Αργυρώς στον Σασμό. Όπως διαβάσαμε στο TV24, η ίδια μετά από εξετάσεις που θα κάνει θα διαπιστώσει πως έχει πρόβλημα στα νεφρά, αυτό όμως που δε γνωρίζει είναι ότι αυτός που θα τη σώσει δε θα είναι άλλος από τον Αστέρη.

Ο Αγγελος ανακαλύπτει το μυστικό της Αργυρώς, καθώς μπροστά του η Αργυρώ πέφτει λιπόθυμη. Ο Αγγελος ταράζεται: «Από πότε δεν αισθάνεσαι καλά; Πρέπει να πάμε να κάνεις τις απαραίτητα εξετάσεις», της λέει. Η Αργυρώ τον καθησυχάζει: «Δεν είναι τίποτα, Αγγελε. Θα πάω. Ωστόσο, σε παρακαλώ θέλω να μείνει μεταξύ μας. Μην πεις τίποτα στη μάνα μου και στον Σταύρο, αρκετά έχουν περάσει και δεν χρειάζεται ακόμα να ανησυχούν από τώρα».

Ο Αγγελος φυσικά της το υπόσχεται, όπως επίσης τη διαβεβαιώνει: «Μαζί θα πάμε, θα είμαι δίπλα σου για ό,τι χρειαστεί», την ενθαρρύνει. Την επόμενη μέρα η Αργυρώ πηγαίνει για να κάνει τις εξετάσεις που πρέπει και να τη δει ο γιατρός. Οι εξετάσεις βγαίνουν και τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για την κοπέλα. Ο γιατρός τής ανακοινώνει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα έχει πρόβλημα με τα νεφρά της. Μάλιστα η νεφροπάθεια από την οποία πάσχει βρίσκεται σε ένα στάδιο πολύ προχωρημένο και χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση.

Ο Αγγελος βρίσκεται δίπλα της και μάλιστα την προτρέπει να μιλήσει και στην υπόλοιπη οικογένεια: «Αργυρώ μου, πρέπει να μιλήσεις στον άντρα σου και στη μάνα σου. Δεν γίνεται να μην ξέρουν. Ολοι μαζί θα βρούμε τη λύση, μη φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά», της λέει. Ωστόσο η αντιστροφή μέτρηση αρχίζει και η Αργυρώ μπαίνει σε τεράστιες περιπέτειες υγείας, σε σημείο που έρχεται ένα βήμα κοντά στον θάνατο.

Η σωτήρια παρέμβαση του Αστέρη στον Σασμό

Η Αργυρώ αναγκάζεται να νοσηλευτεί και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση. Μέχρι τότε θα πρέπει να ακολουθήσει ειδική αγωγή υπό αυστηρή ιατρική επίβλεψη. Και ενώ η ίδια δε θέλει να ανακοινώσει το πρόβλημα υγείας της καν στους δικούς της ανθρώπους βρίσκεται ένας συμβατός δότης.

Ο δότης αυτός δεν είναι άλλος από τον Αστέρη, ο οποίο θα βοηθήσει την αγαπημένη του να σωθεί από το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Σασμός Αργυρώ Αστέρης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - Αποκλειστικό: Δύο γάμοι και δύο θάνατοι στο φινάλε

Σασμός: Καμία σχέση με τον «Μαθιό» - Αυτός ο ηθοποιός είναι ο σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου