Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τα χέρια του με αίμα θα βάψει ο Ζάχος στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» προκειμένου να πάρει εκδίκηση για τον άδικο θάνατο της μητέρας τους. Το θύμα του θα είναι ο Μαρίνος Ξανθός, που ήταν και ο ηθικός αυτουργός της βομβιστικής επίθεσης έξω από το σπίτι του. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του εγκλήματος στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Το τραγικό πρόσωπο των τελευταίων επεισοδίων της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είναι ο Ζάχος, όπως έχετε ήδη δει, που μέσα σε μια στιγμή έχασε τον μοναδικό δικό του άνθρωπο που είχε στη ζωή του και το μεγάλο του στήριγμα: Τη μητέρα του!

Παράλληλα, έπρεπε να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα υγείας που προέκυψε από τη βομβιστική επίθεση στο σπίτι του που είχε σαν αποτέλεσμα τον δικό του βαρύ τραυματισμό και τον άδικο θάνατο της Μάρως. Τώρα όμως που συνήλθε, ο Ζάχος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί για το κακό που του προκάλεσαν (δείτε εδώ πότε ρίχνουν οριστικά αυλαία οι Άγριες Μέλισσες).

Ζάχος φόνος Άγριες Μέλισσες

Αρχικός στόχος του Ζάχου ήταν ο Πέτρος, όπου πίστεψε πως εκείνος είχε οργανώσει την επίθεση. Κι αυτό επειδή ο Ντούνιας «εκμεταλλεύτηκε» την ψυχική κατάσταση στην οποία βρισκόταν και του έκανε ουσιαστικά πλύση εγκεφάλου πως ο μόνος υπαίτιος ήταν ο Ορφανίδης. Παρά τις πιέσεις της Ελένης και του Λάμπρου πως ο Πέτρος δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά, εκείνος αποκάλυψε μέχρι και την κρυψώνα του. Ο Ορφανίδης γλίτωσε, αλλά στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο και αντιμετώπισε στα ίσα τον Ζάχο προκειμένου να τον πείσει πως δεν σκότωσε εκείνος τη μητέρα του.

Στη συνέχεια ο Ζάχος, αφού κατάφερε και πήρε εξιτήριο, συναντά τον Ντούνια με σκοπό να απελευθερώσει τον Πέτρο: «Δεν το έκανε ο Πέτρος! Είμαι πλέον σίγουρος γι’ αυτό», ισχυρίζεται και ο Ντούνιας ενημερώνει τον Ακύλα. Την ίδια ώρα, ο Λυκογιάννης καταφέρνει να κάνει ειρήνη με την Ελένη.

Οι τελευταίες ώρες του Μαρίνου στις Άγριες Μέλισσες

Ο Ξανθός λαμβάνει μια πληροφορία πως κάποιος προσέγγισε τον αδελφό του και έχει βάλει λυτούς και δεμένους να τους βρει. Σύντομα ανακαλύπτει πως ο Νικηφόρος ήταν εκείνος που πλησίασε τον Θόδωρο και αποφασίζει να διακόψει τη συνεργασία του με τα αδέλφια Σεβαστού:

«Τελειώνει εδώ η συνεργασία μας και για το δικό σας το καλό, μείνετε μακριά από τον αδελφό μου και ξεχάστε όσα σας είπε». Απειλές εκτοξεύονται εκατέρωθεν και το σχέδιο των αγοριών ναυαγεί οριστικά, ενώ ο Ξανθός συναντά τον Ακύλα. Ο τελευταίος βλέποντας γύρω του τον κλοιό να στενεύει και τον Μαρίνο να αποτελεί πια εμπόδιο για εκείνον, φροντίζει να κάνει τον Ζάχο να μάθει πως η επίθεση ήταν ενορχηστρωμένη από τον Μαρίνο Ξανθό!

Ο Λυκογιάννης γίνεται έξω φρενών και αποφασίζει να τον σκοτώσει! Και το κάνει! Η δολοφονία του Ξανθού φέρνει τα πάνω-κάτω και προκαλεί αναταραχές. Οι εφημερίδες κάνουν την είδηση πρώτο θέμα και ο Ζάχος νιώθει τύψεις που έβαψε τα χέρια του με αίμα: «Θα πάω να παραδοθώ! Δεν έχω πια τίποτε άλλο να χάσω, ας μπω φυλακή να τελειώνουμε», λέει στην Ελένη, η οποία μαζί με τον Λάμπρο και τον Παναγιώτη αποφασίζουν να καλύψουν το έγκλημα: «Δεν θα πας πουθενά! Θα μας πάρεις στον λαιμό σου.

Ξέρουν όλοι τη σχέση που έχουμε και θα μας θεωρήσουν κι εμάς ύποπτους. Δεν θα πεις τίποτα σε κανέναν! Θα το κρατήσουμε μυστικό και όποιος μας ρωτήσει θα πούμε πως δεν ξέρουμε τίποτα». Οι εφημερίδες έχουν προκαλέσει αναστάτωση σε όλο το χωριό και η Ελένη με τον Λάμπρο αποφεύγουν να πάρουν θέση, ενώ ο ταξίαρχος Τριανταφυλλίδης ανακρίνει τον Ζάχο, με απρόσμενα όμως αποτελέσματα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες: Σκοτώνονται στο ξύλο Ακύλας και Κυριάκος

Θρήνος στις Άγριες Μέλισσες - Νεκρός από ανακοπή ο...