Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι μία από τις πιο εμβληματικές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Φέτος πραγματοποίησε τη μεγάλη της επιστροφή στη μικρή οθόνη με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστεί μαζί με τον αγαπημένο της γιό, Ορφέα Αυγουστίδη.

Η χρονιά αυτή είναι πολύ ξεχωριστή για την ηθοποιό καθώς ήρθε στον κόσμο και το πρώτο της εγγονάκι, ο μικρός Αχιλλέας - Κωνσταντίνος.

Οι γάμοι της Μαρίας Τζομπανάκη

Η Μαρία Τζομπανάκη γνωρίστηκε με τον ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη στα γυρίσματα της σειράς «Το γυμνό κορίτσι». Το ζευγάρι παντρεύτηκε 1985. Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς μάλιστα, ήρθε στη ζωή ο μονάκριβος γιος τους, Ορφέας. Οι δύο ηθοποιοί ωστόσο, αποφάσισαν να χωρίσουν και κάποια χρόνια αργότερα.

«Με τον Ντίνο δεν ξέραμε πώς να χωρίσουμε. Παίζει ρόλο η εμπειρία και η ανατροφή. Εγώ είχα μια αυστηρή ανατροφή, μονογαμική. Ο Ντίνος προέρχεται από τη Μικρασία, άλλες καταβολές, αριστερός πατέρας. Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Ντίνο, είναι ο τέταρτος αδελφός μου. Ενώ ήμασταν σε διάσταση νομίζαμε ότι είμαστε ακόμα μαζί», είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της στο Ενώπιος Ενωπίω.

Το 2001 η Μαρία Τζομπανάκη πήρε την απόφαση να κάνει ένα ακόμα γάμο στη ζωή της, αυτή τη φορά με τον Νίκο Κωνσταντινίδη. Ο γάμος αυτός ωστόσο έληξε σύντομα και άδοξα.

Τελικά, η ηθοποιός βρήκε το λιμάνι της στον επιχειρηματία, Γιάννη Βάλβη και μαζί του έκανε τον τρίτο της γάμο. Το μυστήριο τελέστηκε το 2016 στην Κρήτη, ενώ λίγο μετά το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική.

Μαρία Τζομπανάκη γάμος Βλάβης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Κούκλα και ηθοποιός η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου - Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του «Μαθιού»

Σασμός: Μόνο αυτός το ξέρει - Το πρόσωπο που μαθαίνει ποιος είναι ο πατέρας του Νικηφόρου