Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (16/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός καθώς ο Νικηφόρος θα πάρει επιτέλους στα χέρια τα αποτελέσματα του τεστ DNA που δείχνουν αν είναι πατέρας του ο Μαθιός.

Τι θα δούμε σήμερα (16/5) στον Σασμό

Επεισόδιο 141

Ο Νικηφόρος έχει στα χέρια του την απάντηση για το ποιος είναι ο πατέρας του. Θα τολμήσει όμως να την αντιμετωπίσει; Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα εναντίον του Καραπάνου. Στις ενισχύσεις που φτάνουν θα τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

Ο Μύρωνας επιστρέφει. Η γιαγιά είναι καταβεβλημένη από τον χαμό της Μανταρίνας και η Μαρίνα νιώθει πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι της. Πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ;

Οι απειλές στον Σταύρο και την οικογένεια του, από τους τοκογλύφους, θα τους οδηγήσουν σε μία απρόσμενη απόφαση. Η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει τη ζωή του. Ο Νικηφόρος επιστρέφει στο σπίτι με τον φάκελο των αποτελεσμάτων και ο Μαθιός αγωνιά. Θα αποκαλυφθεί επιτέλους η αλήθεια;

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αμούτζα για το αν είναι ο Νικηφόρος παιδί του Μαθιού

Ο Γιώργος Αμούτζας, το πρωί της Πέμπτης (12/5) εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών για τον Σασμό, δηλαδή στο αν ο Νικηφόρος είναι γιός του Μαθιού.

«Είμαστε σε μια πολύ ωραία ενότητα και για τον Νικηφόρο είναι. Βλέπουμε μια διαφορετική πλευρά του, αν και πολλοί τη χαρακτηρίζουν σκοτεινή. Εγώ δεν συμφωνώ. Είναι περισσότερο μια απόγνωση που βγαίνει από αυτόν τον ήρωα. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και χρειάζεται απαντήσεις. Και ο κόσμος θέλει απάντηση

Από όλους τους χαρακτήρες της σειράς, αυτόν τον φάκελο με το αποτέλεσμα θα τον διαβάσει μόνο ένας άνθρωπος. Αν ήταν ο Νικηφόρος δεν θα ήταν σημαντικό να το αναφέρω καν. Το λογικό θα ήταν να το διαβάσει ο Νικηφόρος

Αυτός που θα διαβάσει τον φάκελο, θα χρησιμοποιήσει την πληροφορία, έτσι ώστε μελλοντικά να κινήσει τα νήματα και να οδηγήσει την οικογένεια σε σωστές αποφάσεις και σε έναν κοινό δρόμο. Και πρέπει να έρθει και ο τίτλος της σειράς. Δεν θα πει ούτε ψέματα, ούτε αλήθεια. Είναι απλά ότι θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για την κόντρα του Νικηφόρου με το ζευγάρι Βασιλική - Μαθιός. «Είναι πολύ δύσκολο, πρώτα από όλα γιατί ξέρεις πόσο πολύ έχει αγαπηθεί αυτό το ζευγάρι. Ο Νικηφόρος, δεδομένου ότι δεν γνωρίζει πόσο κακός σύζυγος ήταν ο πατέρας του στην πραγματικότητα, δεν γνωρίζει ότι άπλωσε χέρι στη μητέρα του ή τον τρόπο που της μίλαγε.

Η τελευταία φορά που είδαμε τη σχέση της οικογένειας, ο Νικηφόρος προσπαθούσε να τους συμφιλιώσει και να τους δει αγαπημένους. Σαν ηθοποιός καλούμε να πάω κόντρα και να εναντιωθώ σε δύο ανθρώπους που τους αγαπά ο κόσμο πολύ και σε έναν Μαθιό, ο οποίος παρόλο που σκότωσε τον πατέρα του, έχει κρατήσει συγκεκριμένη στάση, δεν τον έχει κατηγορήσει ποτέ και δεν τον έχει απομυθοποιήσει στα μάτια του Νικηφόρου ποτέ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυλαία» για τη μυθοπλασία - Τα φινάλε όλων των ελληνικών σειρών

Αιματηρή βεντέτα στον Σασμό - «Βάφει» τα χέρια της με αίμα η...