Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Γιώργος Αμούτζας, το πρωί της Πέμπτης (12/5) εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών για τον Σασμό, δηλαδή στο αν ο Νικηφόρος είναι γιός του Μαθιού (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο).

Όλη η αλήθεια για τη σχέση Μαθιού και Νικηφόρου στον Σασμό

«Είμαστε σε μια πολύ ωραία ενότητα και για τον Νικηφόρο είναι. Βλέπουμε μια διαφορετική πλευρά του, αν και πολλοί τη χαρακτηρίζουν σκοτεινή. Εγώ δεν συμφωνώ. Είναι περισσότερο μια απόγνωση που βγαίνει από αυτόν τον ήρωα. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και χρειάζεται απαντήσεις. Και ο κόσμος θέλει απάντηση

Από όλους τους χαρακτήρες της σειράς, αυτόν τον φάκελο με το αποτέλεσμα θα τον διαβάσει μόνο ένας άνθρωπος. Αν ήταν ο Νικηφόρος δεν θα ήταν σημαντικό να το αναφέρω καν. Το λογικό θα ήταν να το διαβάσει ο Νικηφόρος

Αυτός που θα διαβάσει τον φάκελο, θα χρησιμοποιήσει την πληροφορία, έτσι ώστε μελλοντικά να κινήσει τα νήματα και να οδηγήσει την οικογένεια σε σωστές αποφάσεις και σε έναν κοινό δρόμο. Και πρέπει να έρθει και ο τίτλος της σειράς. Δεν θα πει ούτε ψέματα, ούτε αλήθεια. Είναι απλά ότι θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για την κόντρα του Νικηφόρου με το ζευγάρι Βασιλική - Μαθιός. «Είναι πολύ δύσκολο, πρώτα από όλα γιατί ξέρεις πόσο πολύ έχει αγαπηθεί αυτό το ζευγάρι. Ο Νικηφόρος, δεδομένου ότι δεν γνωρίζει πόσο κακός σύζυγος ήταν ο πατέρας του στην πραγματικότητα, δεν γνωρίζει ότι άπλωσε χέρι στη μητέρα του ή τον τρόπο που της μίλαγε.

Η τελευταία φορά που είδαμε τη σχέση της οικογένειας, ο Νικηφόρος προσπαθούσε να τους συμφιλιώσει και να τους δει αγαπημένους. Σαν ηθοποιός καλούμε να πάω κόντρα και να εναντιωθώ σε δύο ανθρώπους που τους αγαπά ο κόσμο πολύ και σε έναν Μαθιό, ο οποίος παρόλο που σκότωσε τον πατέρα του, έχει κρατήσει συγκεκριμένη στάση, δεν τον έχει κατηγορήσει ποτέ και δεν τον έχει απομυθοποιήσει στα μάτια του Νικηφόρου ποτέ».

Πότε ρίχνει αυλαία ο Σασμός

Οποια πέτρα και αν σηκώσεις, όποιο περιοδικό και αν ανοίξεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην γράφει για τον «Σασμό», τη σειρά που κατάφερε να κλείσει μέσα χιλιάδες τηλεθεατών. Ο έρωτας του Αστέρη και της Αργυρώς καθώς και η ίντριγκα των οικογενειών τους, έβαλε τη σειρά στην πρώτη θέση του τηλεοπτικού κοινού και πλέον όλοι περιμένουν το συγκλονιστικό φινάλε που όπως λένε θα είναι ιδιαίτερα δραματικό. Το κοινό θα απολαύσει το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν στις 5 Ιουλίου αφού η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά (δείτε εδώ πώς θα τελειώσει η σειρά).

Σασμός φινάλε

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αιματηρή βεντέτα στον Σασμό - «Βάφει» τα χέρια της με αίμα η...

Σασμός: Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA μετά την παραίτηση του Κωστόπουλου