Μία απρόσμενη εξέλιξη βρήκε το πρωί της Πέμπτης (5/5) την επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, μιας και ο σκηνοθέτης της, Κώστας Κωστόπουλος ανακοίνωσε την παραίτησή του μετά από καταγγελία που υπάρχει σε βάρος του για βιασμό (δείτε εδώ την ανάρτησή του).

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, το κοινό ξεκίνησε να αναρωτιέται τι θα συμβεί με τη σειρά τώρα που έμεινε χωρίς σκηνοθέτη.

Ο ALPHA θέλησε να απαντήσει με μία ανάρτηση που έκανε στην επίσημη σελίδα του στο Twitter προκειμένου να καθησυχάσει το κοινό.

Η ανακοίνωση του ALPHA για τον Σασμό

Σασμός ALPHA

Ποιος είναι ο Κώστας Κωστόπουλος

Ο Κώστας γεννήθηκε το 1965. Μεγάλωσε και ζει στις δυτικές συνοικίες της Αθήνας.

Τα τελευταία χρόνια διδάσκει και προπονεί ηθοποιούς και σκηνοθέτες σε σχολές υποκριτικής, σε κρατικά και ιδιωτικά ΙΕΚ, μεταφέροντας τη γνώση και την εμπειρία του από τα 25 χρόνια εργασίας στην ελληνική τηλεόραση, συνδυάζοντας συγχρόνως πρακτικές Coaching και εργαλεία Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.

Διδάσκει την μέθοδο του Πανεπιστημίου USC School of Cinematatic Art L.A. ‘Nina Foch Course’

Είναι πιστοποιημένος Practitioner από τα: American Board of N.L.P Association, Time Line Therapy Association, Hypnotherapy Association και έχει ολοκληρώσει το πιστοποιημένο πρόγραμμα Coaching ‘Advanced Diploma in Personal & Executive Coaching’ από το Kingstown College.

Oλοκλήρωσε τις σπουδές του στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση στην σχολή Λ. Σταυράκου (1987). Έχει μαθητεύσει ως βοηθός δίπλα στους σκηνοθέτες Ερρίκο Ανδρέου, Νίκο Φώσκολο, Γιώργο Aγαθονικιάδη, Κώστα Κουτσομήτη, Μανούσο Μανουσάκη. (1988 – 1994)

Έχει συνεργαστεί με σχεδόν το σύνολο των Ελλήνων ηθοποιών, έχοντας υπηρετήσει όλα τα είδη των τηλεοπτικών σειρών: αστυνομικές, κοινωνικές, κωμωδίες, δραματικές, ντοκιμαντέρ. Έχει σκηνοθετήσει στις σειρές: Tμήμα Hθών, Δρόμοι της πόλης, Φτερά του Έρωτα, Ποτέ Δεν Είναι Αργά, Αντίστροφη Μέτρηση, Κάτω Από την Ακρόπολη, Απόσταση Αναπνοής, Βέρα στο Δεξί, Λόλα, Κάρμα, Σασμός. (1995 – σήμερα)