Η πιο επιτυχημένη σειρά της φετινής σεζόν, ο Σασμός, φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να συνεχίσει για δεύτερη χρονιά. Το μεγάλο ερώτημα ήταν ποιοι πρωταγωνιστές θα παραμείνουν, καθώς οι προτάσεις για να βρεθούν σε νέες παραγωγές ήταν πολλές και δελεαστικές.

Και μπορεί αυτή την εποχή να υπάρχει θέμα στη σειρά, Κώστας Κωστόπουλος, καθώς πριν από λίγες ώρες, ο σκηνοθέτης της σειράς ανακοίνωσε την αποχώρησή του λόγω της καταγγελίας που υπάρχει σε βάρος του (δείτε εδώ την ανάρτησή του), ωστόσο το κοινό περιμένει πώς και πώς να δει πώς θα εξελιχθεί η σειρά και του χρόνου.

Ποιοι θα μείνουν στον Σασμό και τι θα γίνει με Φαμέλη και Αυγουστίδη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που διαβάζουμε στο νέο τεύχος TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (5/5), ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Πρωτόπαππα υπέγραψαν την παραμονή τους στο «Σασμό», όπως και η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, η Μαρία Τζομπανάκη, ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Ετσι φαίνεται να λήγει το σίριαλ για το ποια πρόσωπα μείνουν ή όχι (δείτε εδώ ποιο είναι αυτοί που αποχωρούν).

Σασμός Αυγουστίδης Φαμέλη

Όλη η αλήθεια για το μέλλον της Μαρίας Τζομπανάκη στη σειρά

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον χαρακτήρα της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμό, να δίνει τέλος στη ζωή της (δείτε εδώ αναλυτικά τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ).

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ ακόμα δεν έχει γραφτεί ποιο θα είναι το τέλος της Καλλιόπης.

«Θα γίνουν δυστυχώς πολλοί φόνοι στην σειρά. Και εγώ ρωτάω θα σκοτώσω πολλούς; Θα πρέπει να βγαίνω έξω μεταμφιεσμένη; Ευτυχώς όμως δεν με πολύ αναγνωρίζουν στο δρόμο. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Καλλιόπη να βάζει τέλος στην ζωή της. Συζητιούνται όλα αυτά ακόμη», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη.