Μη χάσετε το νέο τεύχος Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη 5/5 σε όλα τα περίπτερα. Στη Γη της Ελιάς, πολλά έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, καθώς οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα είναι καθοριστικές. Ωστόσο, όσο πηγαίνουμε προς το φινάλε του φετινού κύκλου, πολλά πράγματα θ’ αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους και άλλα τόσα θα δείχνουν ότι «ανοίγουν» για τις νέες εξελίξεις τη σεζόν που θα έρθει.

Σε οκτώ εβδομάδες από τώρα αναμένουμε το μεγάλο φινάλε της σειράς. Ως τότε θα δούμε να κλείνουν περίπου επτά ιστορίες από αυτές που μας απασχόλησαν όλο αυτό το διάστημα. Τι θα γίνει όμως στο τέλος, πώς θα κλείσει αυτή η σεζόν; Καταρχάς να σας αποκαλύψουμε ότι η Μυρτάλη δεν θα είναι ποτέ ξανά με τον Στέφανο, ενώ, όπως θα δούμε, ο χαρακτήρας της θα εξελιχθεί σε πολύ ηγεμονικό και αλαζονικό, παίρνοντας στοιχεία από αυτά του πατέρα της (δείτε εδώ ποιο άλλο ζευγάρι θα χωρίσει).

Η Ιουλία, θα αποδεχτεί τελικά ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί και μάλιστα θα συνεχίσει τον γάμο της με τον Κουράκο χωρίς σύννεφα, μιας και οι δύο έχουν καταλάβει ότι αυτό που μετράει πιο πολύ είναι να είναι καλά οι δυο τους. Ο Στάθης θα συνεχίσει τη σχέση του με την Εύα, ενώ θα αποδεχτεί και τον Φίλιππο. Ο Ισίδωρος θα καταφέρει να φτάσει στα ίχνη του παιδιού της Αντιγόνης και μάλιστα θα μπορέσει να το δει κιόλας.

Ωστόσο, δεν θα είναι όλα ρόδινα μέχρι το τέλος. Ενα ατύχημα θα τρομάξει πολύ τους Στεφανέους, καθώς ο Φίλιππος με το μωρό θα κινδυνεύσουν. Ομως, όλα θα είναι περαστικά και οι δυο τους θα γυρίσουν σύντομα σώοι και υγιείς στο σπίτι. Μη αναστρέψιμη όμως θα είναι η κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο Αλέξης, ο οποίος φτάνει στο σημείο να χάσει τα πάντα...

Γη της Ελιάς φινάλε

Η τελευταία σκηνή της Γης της Ελιάς

Οπως θα δούμε στο τέλος, πολλά πράγματα θα μπουν στη θέση τους, θα βρουν τη λύση τους και η τελευταία σκηνή είναι και πάλι χαρούμενη, σχεδόν όπως γίνεται σε όλες τις σειρές του Αντρέα Γεωργίου. Οπως μας έχει συνηθίσει λοιπόν, κάτι σαν αποχαιρετισμός θα είναι το τέλος της σεζόν. Μαζεμένο όλο σχεδόν το καστ της σειράς σε ένα χαρούμενο γεγονός, που δεν είναι άλλο από τον γάμο της Βασιλικής με τον Φίλιππο και φυσικά τη βάφτιση της κορούλας τους.

Τα νέα πρόσωπα που φέρνουν ανατροπές

Οπως θα δούμε, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά και φέρνουν μεγάλες ανατροπές. Ηδη έχουμε δει τον αδελφό της Εύας, ο οποίος μετακομίζει κι αυτός στη Μάνη, ενώ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Στάθη. Παράλληλα θα αρχίσει και μια νέα ερωτική σχέση που θα συζητηθεί... Την εμφάνισή του στη Μάνη θα κάνει και ο Δημοσθένης, ο εγκέφαλος του κυκλώματος για τον οποίο δουλεύει ο Κωνσταντίνος.

Ο Δημοσθένης θα είναι ένας άντρας 50 ετών, ο οποίος θα γυρίσει μαζί με τη γυναίκα του για να «βάλει τάξη» στις... επιχειρήσεις του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Επίσης θα δούμε μια νέα κοπέλα γύρω στα 30 που θα προσλάβει βοηθό στο εργαστήριο η Μυρτάλη, μιας και η ίδια θ’ ασχοληθεί πιο πολύ με τις επιχειρήσεις των Βρεττάκων. Μια ακόμα άφιξη που θα συζητηθεί είναι αυτή ενός ανιψιού του Λυκούργου. Πρόκειται για έναν όμορφο νέο γύρω στα 30, που φτάνει από την Αυστραλία και κουβαλάει μαζί του ένα μυστικό!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Νύχτα πάθους για Στέλλα και Γεράσιμο - Ο Καραπάνος καταστρέφεται

Θρήνος στις Άγριες Μέλισσες - Νεκρός από ανακοπή ο...