Μη χάσετε στο νέο τεύχος TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα. Στον Σασμό, ο Γεράσιμος συνεχίζει το έντονο φλερτ με τη Στέλλα και μέρα με τη μέρα έρχονται όλο και πιο κοντά, ώσπου φτάνουν να ζήσουν μια νύχτα πάθους που θα τους σημαδέψει για πάντα... Την ίδια ώρα η φυλακή «βράζει» και ο Καραπάνος δίνει ένα ακόμα χτύπημα, πριν την καταστροφή του!

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Επικίνδυνα κοντά ο Γεράσιμος με τη Στέλλα στον Σασμό

Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα εναντίον του Καραπάνου, ενώ την ίδια ώρα ο Μύρωνας επιστρέφει. Η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος, για μια ακόμα φορά, ρισκάρει τη ζωή του. Ολα πάνε καλά και η επιχείρηση του Αντώνη και του Γεράσιμου επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στις δουλειές του Καραπάνου (δείτε εδώ ποιοι ηθοποιοί θα φύγουν και ποιοι θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν).

Μόλις ο Καραπάνος μαθαίνει τι έγινε, κάνει σαν το λιοντάρι στο κλουβί βρίζοντας και απειλώντας τους πάντες μέσα κι έξω από τη φυλακή. Την ίδια ώρα ο Γεράσιμος με τη Στέλλα έρχονται επικίνδυνα κοντά και μοιράζονται μια νύχτα πάθους. Από την άλλη πλευρά ο Καραπάνος, μόνος και συντετριμμένος στη φυλακή, βλέπει πως απομένει πια μόνο μία διέξοδος πριν την πλήρη καταστροφή.

Στέλλα Γεράσιμος Σασμός

Στο μεταξύ ο Αντώνης συνεχίζει την έρευνά του στο σκοτεινό παρελθόν του Γεράσιμου και αυτή τον οδηγεί σε μια αποκάλυψη που θα αλλάξει τη σχέση τους για πάντα. Η Στέλλα μαθαίνει έκπληκτη από τον Αστέρη για την επίσκεψη του Γεράσιμου στο μαγαζί των Σταματάκηδων. Η σχέση της μαζί του φτάνει σε οριακό σημείο.

Την ίδια στιγμή, μια συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού έχει σαν αποτέλεσμα να μαχαιρώσουν θανάσιμα τον Αμερικάνο, με εντολή φυσικά του Καραπάνου. Ωστόσο ο Αμερικάνος λίγο πριν πεθάνει ομολογεί: «Είπα ψέματα για να γλιτώσω. Δεν σκότωσα κανέναν. Δεν σκότωσα εγώ τον Στεφανή Σταματάκη», λέει και έτσι με την ομολογία του αυτή ανατρέπει τα πάντα και ανοίγει ξανά τον φάκελο του φόνου του Στεφανή.

Η Αργυρώ γυρίζει στην Κρήτη και συναντάει τον Αστέρη

Η γιαγιά είναι καταβεβλημένη από τον χαμό της Μανταρίνας και η Μαρίνα νιώθει πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι της, ενώ η Ασπα και ο Αγγελος ανησυχούν για την επιδείνωση της υγείας της. Παράλληλα η Αργυρώ, βλέποντας ότι η γιαγιά της πεθαίνει, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη. Ετσι, παρά τη θλίψη για τον χαμό της γιαγιάς, η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη!

Καθώς ο Σταύρος και η Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά τους στο καινούριο τους περιβάλλον, ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο και έρχεται αντιμέτωπος με τους σκοτεινότερους φόβους του, αλλά και τις μεγαλύτερες ελπίδες του, ενώ η επιστροφή της Μαρίνας γεμίζει τον Αντώνη χαρά. Λίγο αργότερα όμως γίνεται αυτό που ήταν μοιραίο να συμβεί... Η πρώτη συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ στην Κρήτη μετά από καιρό θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα συναισθήματά τους.

Ο Νικηφόρος πετάει τα αποτελέσματα του DNA

Η μεγάλη στιγμή φτάνει και ο Νικηφόρος έχει στα χέρια του την απάντηση από το τεστ DNA, για το ποιος είναι ο πατέρας του. Θα τολμήσει όμως να την αντιμετωπίσει; Ο Νικηφόρος προβληματισμένος, αλλά και αποφασισμένος, επιστρέφει στο σπίτι με τον φάκελο των αποτελεσμάτων και ο Μαθιός αγωνιά: «Πες μου τι λέει;», τον προκαλεί ο Μαθιός. Ο Νικηφόρος τον κοιτάζει και δεν ανοίγει το στόμα του.

Βλέπει στα μάτια του έναν άνθρωπο που τον νοιάζεται και μια μάνα ευτυχισμένη. Βλέπει μπροστά του μια οικογένεια δεμένη και το μόνο που κάνει είναι να μη χαλάσει αυτή την εικόνα.

Ετσι, σκίζει μπροστά του τον φάκελο και του λέει: «Για μένα πια δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πατέρας μου». Θα αποκαλυφθεί επιτέλους η αλήθεια; Την ίδια στιγμή η Καλλιόπη θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει την αλήθεια από τον παπά Μιχάλη, ο οποίος έχει κρατήσει τον φάκελο με τα αποτελέσματα, αλλά δεν καταφέρνει τίποτα. Κανείς τους δεν θα μάθει την αλήθεια...