Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Δευτέρας (6/6), η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να ανακοινώσει στους τηλεθεατές της πως την ερχόμενη Δευτέρα (13/6) δε θα προβληθεί η εκπομπή της καθώς είναι η γιορτή του Αγίου Πνεύματος.

Η παρουσιάστρια παραδοσιακά δεν κάνει εκπομπές τις ημέρες που είναι αργίες, καθώς επιλέγει να τις περνάει με την οικογένειά της (δείτε εδώ το φαντασμαγορικό σαββατοκύριακο που είχε περάσει στην Κάρυστο με την μητέρα της).

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

«Μπήκα να διαβάσω για ποια επαγγέλματα είναι αργία η ημέρα του Αγίου Πνεύματος και… δεν κατάλαβα… Αυτοί που έχουν σχέση με τα σχολεία, οι δημοσιογράφοι καταλαβαίνω να είναι αργία για εκείνους γιατί έχουν σχέση με το πνεύμα… Ελπίζω να μη χαλάσει ο καιρός γιατί το περιμένω πως και πως… Πολλοί το περιμένουμε αυτό το τριημεράκι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 3/6 ο Βασίλης Μίχας. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την ενασχόλησή του με την υποκριτική και μάλιστα αποκάλυψε πως στο πρώτο casting για τη σειρά «Επιστροφή» πήγε με αρκετή αυτοπεποίθηση μιας και είχε μεγάλη εμπειρία εξαιτίας της ενασχόλησής του με το μόντελινγκ.

Τότε λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στα δικά της πρώτα βήματα στο χώρο της τηλεόρασης και αποκάλυψε πως και αυτή ήταν αρκετά άνετη, επειδή είχε ασχοληθεί με το modelling.

«Επειδή και εγώ έκανα φωτογραφίσεις όταν ξεκίνησα, πριν μπω στη τηλεόραση. Δηλαδή ούτε εγώ ήξερα τι θέλω να κάνω. Επειδή είχα την άνεση από τα πάρα πολλά διαφημιστικά που έκανα στην τηλεόραση, όταν πήγα για casting εδώ στο Mega, που ήταν η πρώτη φορά που πήγα σε casting για να βρω δουλειά στην τηλεόραση, μόλις είχαν ανοίξει τα κανάλια, θεωρώ ότι με πήραν γιατί ήμουν πάρα πολύ άνετη. Ήμουν άνετη, γιατί ήμουν άνετη με τον φακό κάνοντας πάρα πολλά διαφημιστικά. Το καταλαβαίνω αυτό που μου λες», εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μας έπιασαν στον ύπνο...» - Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στον Πάνο Ιωαννίδη για τη γέννηση του γιού του

«Περιμένεις να είναι διαφορετικοί...» - Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με το περιστατικό στην Αιδηψό