Το απαράδεκτο περιστατικό που έλαβε χώρα στην Αιδηψό (δείτε εδώ το βίντεο) σχολίασε το μεσημέρι της Τρίτης (3/5) η Ελένη Μενεγάκη, η οποία εξέφρασε το σοκ της με το γεγονός ότι μέχρι σήμερα υπάρχουν άτομα νέα που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.

Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη για το περιστατικό στην Αιδηψό

«Μου κάνει εντύπωση που βλέπεις νέους ανθρώπους – δεν θέλω να χωρίζουμε τους ανθρώπους σε ηλικίες, αλλά λες άνθρωποι άλλης γενιάς, παλιότεροι έχουν μάθει αλλιώς και τη σφαλιάρα στα σχολεία – αλλά από τους νέους ανθρώπους περιμένεις να είναι τελείως διαφορετικοί…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Εκτός εαυτού και η Κατερίνα Καινούργιου με τον βασανισμό της γάτας στην Αιδηψό

Μέσα από τη σημερινή (3/5) εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να σχολιάσει το απαράδεκτο περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από λίγες ώρες στην Αιδηψό με τον 30χρονο που δελέασε μία γάτα με φαγητό και στη συνέχεια την πέταξε στη θάλασσα.

Η παρουσιάστρια «εξερράγη» με την είδηση και μάλιστα μίλησε με πολύ βαριές κουβέντες για τον άνδρα που έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

«Καλά δεν ντρέπονται οι γελοίοι; Τα κτήνη; Εγώ αν ήμουν εκεί στην ταβέρνα θα είχα σηκωθεί και θα τους είχα ρίξει ένα χαστούκι. Δεν θα τους έλεγα ότι είναι λάθος, χαστούκι θα τους έριχνα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το ζωάκι τι φταίει σε όλα αυτά; Σε τι σπίτι έχουν μεγαλώσει αυτοί οι άνθρωποι; Είναι αυτό που λένε και στο Twitter, ντράπηκε και η ντροπή...», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.