Το μεσημέρι της Τρίτης (10/5), η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να σχολιάσει στην εκπομπή της, την είδηση πως ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά με την παρουσιάστρια να σχολιάζει πως τελευταία όλοι οι μάγειρες κάνουν παιδιά.

Μία ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος μάλιστα περιμένει το δεύτερο παιδί του, μία ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και τώρα ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ξετρελαμένη η Ελένη Μενεγάκη με τη γέννηση του παιδιού του Πάνου Ιωαννίδη

«Καλά μας έπιασαν στον ύπνο όλοι οι κριτές του MasterChef. Ξαφνικά διαβάζουμε πως ο Ιωαννίδης γέννησε και έγινε πατέρας. Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν ήξερα καν αν έχει σχέση. Μέσα στις τόσες πληροφορίες που μου έρχονται στα αφτιά μπορεί να μου είχε φτάσει και αυτή. Να είναι ευτυχισμένοι και να χαίρονται για το μωρό τους και όσα θέλουν να λένε. Καλά κάνουν».

«Ο άλλος κριτής πάλι; Ο Κουτσόπουλος; Ο Θείος; Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά οι μάγειρες φουλ πάνε στα παιδιά. Ο Πετρετζίκης δεν πρόλαβε να μας πει για το πρώτο και πάει για το δεύτερο. Κάτι γίνεται!», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη για τη γέννηση του γιού του

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η είδηση πως έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην εκπομπή Breakfast At Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιό του καθώς και στην αγαπημένη του σύντροφο.

Όπως είπε θέλησε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του καθώς προτιμά να μένει η προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα αποκάλυψε και το όνομα που έχουν σκεφτεί να δώσουν στον γιό τους.

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια.

Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται.

Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα… Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μου. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Επιτέλους αποκαλύφθηκε - Το όνομα της συντρόφου του Πάνου Ιωαννίδη

«Οι γυναίκες που είναι ευτυχισμένες...» - Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της Λάουρας Νάργες