Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Παρασκευής (13/5), η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό. Η τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα, ενώ θέλησε να κάνει και ένα αναπάντεχο σχόλιο στους δύο παρουσιαστές, τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, η Μπέσσυ Αργυράκη θέλησε να ρωτήσει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά αν είναι ξανά μαζί, με τους δύο παρουσιαστές να μην ξέρουν πώς να αντιδράσουν.

Οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο η αλήθεια είναι πως έχουν πολύ καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε η Φαίη Σκορδά για τον μικρό της γιό).

«Πάγωσαν» Λιάγκας και Σκορδά με την ατάκα της Μπέσσυς Αργυράκη

  • Μπέσσυ: Εσείς έχετε επανασυνδεθεί εν τω μεταξύ;
  • Γιώργος: Όχι βέβαια, καμία σχέση.
  • Μπέσσυ: Κάπου διάβασα κάτι τέτοιο. Μάλλον το γράψανε…
  • Γιώργος: Αν πιστεύεις ό,τι διαβάζεις…
  • Μπέσσυ: Τώρα θα αρχίσω να κλαίω πάλι; Όχι…

«Επειδή ρώτησες να σου πω. Εμείς έχουμε δύο παιδιά. Πάντα θα υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς. Εγώ με τη Φαίη πάντα θα είμαστε συνδεδεμένοι από τη στιγμή που έχουμε δύο παιδιά» πρόσθεσε λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

Συνεχίζουν μαζί στο Πρωινό και του χρόνου;

Η εκπομπή Τι λες τώρα, μετέφερε ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μπορεί το τηλεοπτικό ζευγάρι στην αρχή να έκανε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης με το Πρωινό, ωστόσο τους τελευταίους μήνες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους όπως και αρκετούς τσακωμούς on air.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η πρωινή εκπομπή του σταθμού του Αμαρουσίου θα επανέλθει μετά το καλοκαίρι στις οθόνες μας με το ζευγάρι σε πιο πρωινή ώρα, καθώς θα ξεκινά ένα μισάωρο με 45 λεπτά νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, το πρώτο μέρος θα φέρει στις πλάτες του ο Γιώργος Λιάγκας και θα είναι αφιερωμένο στην επικαιρότητα. Στη συνέχεια θα παίρνει πάσα η Φαίη Σκορδά με την ψυχαγωγία και την υπόλοιπη θεματολογία της εκπομπής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ένα παιδί γρήγορα...» - Οι ευχές της Καινούργιου για τα γενέθλια του Αλεξάνδρου και το υπονοούμενο για την Τούνη

«Μας σκότωσε τα αυτιά...» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος "άδειασε" την Ανδρομάχη μετά τον αποκλεισμό της στη Eurovision