Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/5) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή της, το «Κάτι Ξαναψήνεται» που ολοκληρώνεται καθώς και στην προσωπική της ζωή.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως επισκέφθηκε περιοχές της Ελλάδας με αφορμή την εκπομπή, τις οποίες δεν γνώριζε καν!

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Στην πρώτη καραντίνα μπήκα στην κουζίνα και εγκαινίασα τις ηλεκτρικές μου συσκευές. Η εμπειρία ήταν πολύ ωραία, μαγειρεύω πολύ καλά πλέον, Μαγειρεύω στον Βασίλη, προσέχουμε, είναι κοντά δυο χρόνια πια και με το μαγείρεμα και τον Βασίλη. Θα ρωτήσεις και εσύ αυτά που ρωτάνε όλοι

Μπορεί πρόσφατα να αποκάλυψε πως ακόμα δεν θα ντυθεί νυφούλα, ωστόσο με αφορμή τη φράση της αυτή, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αν είναι έγκυος με εκείνη να απαντά, «Όχι δεν είμαι έγκυος».

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κλείνει αυτή την εβδομάδα μια σεζόν υπέροχη για εμένα. Τελειώνει το “Κάτι Ξαναψήνεται”. Ξεκινήσαμε πολύ δειλά για 70-80 επεισόδια και έγιναν 170. Με το “Κάτι ξαναψήνεται” πήγαμε σε Ασπρόπυργο, Σαλαμίνα, περιοχές που δεν ήξερα ότι υπάρχουν», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι θα ήθελε να ξανακάνει πρωινή εκπομπή: «Θα ήθελα να κάνω πρωινό. Ένα στούντιο, να μπαίνω, να ανοίγει η καρδιά μου, να καλημερίζω τον κόσμο. Τι ωραία! Μου αρέσει. Μου έλειψε. Το έκανα 6 χρόνια. Έχω να το κάνω από το 2016. Συζητάμε διάφορα πρότζεκτ και άλλα που ίσως είναι γνώριμα για εμένα, που μου αρέσουν κι αυτά. Δεν ξέρω βέβαια τι θα πρωτογίνει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αύριο θα μάθουμε ποιος λέει ψέματα...» - "Καυτό" spoiler του Χρήστου Λούλη για τη σειρά του ALPHA

Κάτια Ταραμπάνκο: Ο πρώην της έσβησε το τατουάζ από το πρόσωπό του - «Είχε βγει και έκανε δηλώσεις...»