Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμη έναν χωρισμό έγραψε στο ιστορικό της η Κάτια Ταραμπάνκο. Όπως αποκάλυψε ο πρώην σύντροφός της, η σχέση τους τελείωσε καθώς εκείνη είχε βρει άλλον (δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις του). Το πρωί της Τετάρτης (25/5), ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων έδειξε πως έσβησε το τατουάζ που είχε κάνει για την Κάτια.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Κωνσταντόπουλου για την Κάτια Ταραμπάνκο

«Δε μπορώ να ξέρω τι συνέβη μέσα της. Συγκατοικούσαμε από την πρώτη μέρα. Ήμασταν μαζί δέκα μήνες. Εγώ τουλάχιστον την ερωτεύτηκα. Είχε γίνει πρόταση γάμου. Κάθε μέρα γινόταν πρόταση γάμου. Κάθε μέρα λέγαμε πόσο ερωτευμένοι είμαστε και πόσο αγαπιόμαστε. Δεν ανακάλυψα ότι κάτι δεν πάει καλά απλά κάποια στιγμή άκουσα την ατάκα “θέλω λίγο χρόνο”.

Το θέλω λίγο χρόνο είναι στην ίδια κλίμακα με το “είχα πιει δεν ήξερα τι έκανα”. Θες χρόνο, ναι, πάρε το χρόνο σου και εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε όλα. Πριν τρεις μέρες όμως, έχεις βγει σε εκπομπή και έχεις κάνει κάποιος δηλώσεις. Έχεις δείξει το μονόπετρο της μάνας μου.

Για να τα λέμε σωστά, είχε γίνει αυτό. Εγώ, δε θα έβγαινα ποτέ να κάνω καμία δήλωση αν δε με πρόσβαλε η κίνηση. Το να δείξει αυτό το πράγμα και μετά να έχουμε… Το δαχτυλίδι της μαμάς μου δεν το δώρισα εγώ, το δώρισε ο πατέρας μου την επόμενη μέρα από τον θάνατο της μαμάς μου. Η μάνα μου έφυγε από τη ζωή 7 Σεπτέμβρη. Την είχε γνωρίσει η Κάτια, ήμασταν μαζί τότε οπότε για μένα η κίνηση αυτή ήταν πολύ σημαντική» είπε αρχικά ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλός.

«Δε θα έκανα καμία δήλωση αν υπήρχε ειλικρίνεια. Είναι φυσιολογικό μια σχέση να περνάει κάποιες κρίσεις και να ζητάει κάποιος λίγο χρόνο για τον εαυτό του. Αυτό τον χρόνο τον παίρνεις για τον εαυτό σου, όχι για να κάνεις κάτι άλλο. Τις τελευταίες ημέρες, μετά τις δηλώσεις της σε αυτή την εκπομπή ξέρω ότι είχε και κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Τι δήλωνε η Ταραμπάνκο για τον σύντροφό της λίγο πριν τον χωρισμό

«Είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί, είμαστε ήρεμοι. Δε μου τα έχει κάνει εκείνος όλα τα τατουάζ. Ο σύντροφός μου είναι σαν εφημερίδα με πόδια γενικά με τα τατουάζ. Έχει πάρα πολλά» είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ένα παιδί γρήγορα...» - Οι ευχές της Καινούργιου για τα γενέθλια του Αλεξάνδρου και το υπονοούμενο για την Τούνη

«Μας έπιασαν στον ύπνο...» - Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στον Πάνο Ιωαννίδη για τη γέννηση του γιού του