Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (26/5) ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος μίλησε για τη νέα αγαπημένη σειρά του ALPHA, Ψέματα και αποκάλυψε πως αύριο κιόλας θα δούμε ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος στην υπόθεση (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για το τέλος του Ανδρέα).

Ο Χρήστος Λούλης στις δηλώσεις του εξήγησε πως το σενάριο καθώς και ο σκηνοθέτης ήταν αυτά που τον τράβηξαν στη σειρά και αποφάσισε να πει το ναι.

Αποκαλυπτικός ο Χρήστος Λούλης για τη σειρά «Ψέματα»

«Τα Ψέματα ήρθαν σχετικά απρόσμενα στην ζωή μου. Έγινε μια πυρετώδη προετοιμασία. Η παραγωγή είναι η ίδια εταιρία που έκανα τον Σιωπηλό Δρόμο και όλοι θέλουν να φροντίσουν αυτό που κάνουμε. Ήθελα πολύ να δουλέψω με τον σκηνοθέτη, έχω δει την δουλειά του. Το σενάριο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο καθώς είναι μια σειρά 12 επεισοδίων. Το format είναι από την Αγγλία και εμείς απλά κάνουμε μετάφραση.

Δεν πρόκειται να αποκαλύψω ποιος είναι αυτός που λέει ψέματα. Αυτό θα το δούμε στο αυριανό επεισόδιο. Αφού αποκαλυφθεί αύριο η αλήθεια, το τι έχει γίνει δηλαδή, μετά αλλάζει ο χαρακτήρας της σειράς. Δεν είναι ποιος είναι ο ένοχος αλλά ποιος θα καταστρέψει ποιον», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης.

Πότε θα ρίξει αυλαία η νέα σειρά του ALPHA

Η νέα μας τηλεοπτική συνήθεια έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες, όμως κατάφερε να αφυπνίσει ένα σημαντικό μέρος των τηλεθεατών. Καθώς όμως μιλάμε μόνο για 10 επεισόδια, τα «Ψέματα» θα βγουν στην επιφάνεια στις 7 Ιουλίου.

Ψέματα ALPHA

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ψέματα: «Είχα σχέση με τον...» - Η αποκάλυψη της Βασιλικής Τρουφάκου για τη συνέχεια της σειράς

Αλεξάνδρα Αϊδίνη - Αποκλειστικό: «Στα Ψέματα, η αλήθεια αποκαλύπτεται και...»