Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/5) και έτσι, οι συγγενείς και οι φίλοι της βρέθηκαν έξω από τις φυλακές για την υποδεχθούν και να την ηρεμήσουν.

Η ίδια μίλησε στις κάμερες των εκπομπών και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως αυτό που θέλει πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο είναι να γυρίσει στο σπίτι της μαζί με την οικογένειά της.

Ανακουφισμένη η Έλενα Πολυχρονοπούλου με την αποφυλάκισή της

«Η λέξη τα λέει όλα: Φυλακή. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θέλω να φύγω τρέχοντας, να πάω στο σπίτι μου, στους γονείς μου, στους φίλους μου, σε όλους αυτούς που με στήριξαν. Η μεγαλύτερη δικαίωση θα έρθει στο δικαστήριο, που θα φανεί η αθωότητά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του Κούγια για την αποφυλάκισή της

«Όπως είναι γνωστό, μετά την προσωρινή κράτηση της κας Ελένης Πολυχρονοπούλου, επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της Ρ.Δ., γνωστό ποδοσφαιριστή, ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπισή της.

Μαζί με τον συνάδελφό μας κο Παντελή Κοκοτό, ο οποίος ήταν και ο αρχικός συνήγορός της, και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μας συγκεντρώσαμε σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή και ακολούθως ζητήσαμε να δώσει η κα Πολυχρονοπούλου συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως καταθέσαμε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο κος τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της.

Η κα Πολυχρονοπούλου, όπως είναι γνωστό, αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο.

Αθήνα, 12/05/2022

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Χ. Κούγιας»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαι θαυμάστρια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου...» - Η γυναίκα που τον στηρίζει στη δίκη για τα Γλυκά Νερά

«Μην μου λέτε το όνομα του...» - Ξέσπασε κατά του Κώστα Κωστόπουλου στο Super Κατερίνα η Έλενα Αθανασοπούλου