Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (10/5) η Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταγγελία που έχει κάνει στον Κώστα Κωστόπουλο και ξεκαθάρισε πως υπάρχουν κι άλλα θύματα.

Μάλιστα, η Έλενα Αθανασοπούλου εξήγησε πως δεν θέλει καν να ακούει το όνομα του σκηνοθέτη.

Οι δηλώσεις της Έλενας Αθανασοπούλου

«Κάποιες φορές είμαι χαρούμενη, άλλες φορές είμαι νευριασμένη, άλλες φορές είμαι εξοργισμένη, άλλες φορές είμαι εριστική, προκλητική. Τα έχει όλα η διάθεση μου και η ψυχολογία μου. Ένιωσα υπέροχα όταν το έβγαλα από πάνω μου. Ένιωσα υπέροχα γιατί δεν το έβγαλα έτσι κατευθείαν, αλλά είχα κάνει τις έρευνες μου και γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά θύματα.

Και δεν αναφέρομαι μόνο στο πλαίσιο του βιασμού, βιασμός μπορεί να μην υπάρχει άλλος, αλλά υπάρχουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, σεξουαλικές κακοποιήσεις, ακραίες και βίαιες συμπεριφορές. Δεν τα γνωρίζω μόνο εγώ αυτά, τα γνωρίζουν και άλλα άτομα. Άτομα με καριέρα, γιατί ακούγεται και το "εγώ ποια είμαι". Είμαι η Έλενα Αθανασοπούλου, αυτή είμαι.

Έχω κάνει όλη αυτή την έρευνα και όλα θα βγουν, αλλά όχι στα κανάλια. Θα βγουν στις δικαστικές αίθουσες και θα με στηρίξουν τα ίδια τα θύματα», είπε αρχικά.

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Μην μου λέτε το όνομα του! Ας τον λέμε γνωστό σκηνοθέτη! Γνωριστήκαμε κάποιο βράδυ του 2009 σε κοινωνικό πλαίσιο όπου υπήρχαν και άλλα άτομα του χώρου. Δεν ήταν ο Πέτρος και ο Παύλος, ήταν επώνυμα άτομα αφού θέλετε να μιλήσουμε για διασημότητες. Ας είναι αυτά τα άτομα σήμερα με το μέρος της συνείδησης τους».

«Καταπέλτης» ο Κώτσας Κωστόπουλος για την Έλενα Αθανασοπούου

«Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια αντιπαράθεση με τη ”μηνύτρια” και θα περιμένω με σεβασμό τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Η ”μηνύτρια”, όμως, επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου ”καταγγελία”, με κωμικά βίντεο, αναρτήσεις στα social media και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος μου κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης κατ’ απόλυτη προτεραιότητα. Ελπίζω, έτσι, ότι σύντομα θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια...

Posted by Kostas Kostopoulos on Monday, May 9, 2022

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA μετά την παραίτηση του Κωστόπουλου

Νέα καταγγελία για τον Κώστα Κωστόπουλο: «Είχε πετάξει στην Ελένη Γερασιμίδου...»