Καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (12/5) η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο σύντροφός της, της χάρισε το μονόπετρο της μητέρας της.

«Ο σύντροφός μου δουλεύει στο εξωτερικό. Είναι tattoo artist. Βρισκόμαστε όταν είναι στην Ελλάδα. Γνωριστήκαμε όταν πήγε ο πρώην μου να κάνει τατουάζ, ένας φίλος του. Έτυχε να περνάω για να τον δω και τσουπ... Είναι ένας άνθρωπος που με κρατάει ήρεμη. Η επικοινωνία κάνει καλό αλλά και η απόσταση βοηθάει γιατί κρατάει φλογερό το συναίσθημα.

Πολύ σημαντικό ότι δεν με πιέζει στη δουλειά. Στο παρελθόν μου έχει συμβεί πολλές φορές. Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να αποφασίσω να πατήσω πόδι και να πω "αυτή είναι η δουλειά μου, αν σου αρέσει"», είπε αρχικά.

Σχετικά με το μονόπετρο, σχολίασε: «Δεν είμαι έτοιμη για παιδί. Προτιμώ να βοηθήσω τα ζώα. Το μονόπετρο ήταν της μαμάς του Θοδωρή. Με αποδέχθηκε στην οικογένεια», ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Εντυπωσιακότατο το μονόπετρο της Κάτιας Ταραμπάνκο

Λιώνει για τον σύντροφο της η Κάτια Ταραμπάνκο

«Είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί, είμαστε ήρεμοι. Δε μου τα έχει κάνει εκείνος όλα τα τατουάζ. Ο σύντροφός μου είναι σαν εφημερίδα με πόδια γενικά με τα τατουάζ. Έχει πάρα πολλά» είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μας έπιασαν στον ύπνο...» - Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στον Πάνο Ιωαννίδη για τη γέννηση του γιού του

«Ρε Φάληρο τι είναι αυτά;» - Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με το Love Island που θα βγει στον ΣΚΑΪ