Ο Νίκος Μουτσινάς έχει δείξει πολλές φορές πως δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει ανοιχτά για τα προγράμματα του ΣΚΑΪ που δεν τον αφήνουν σύμφωνο. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι στιγμές που σχολίασε το Survivor ή και το Big Brother (δείτε εδώ κάποια σχόλια που έχει κάνει για το κανάλι του Φαλήρου).

Αυτή τη φορά λοιπόν ο παρουσιαστής στάθηκε στο Love Island το οποίο θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και αναμένεται να είναι απολαυστικό!

Καταπέλτης ο Νίκος Μουτσινάς για το Love Island

«Μα πες μου πως είναι ψέματα, πως δεν θα γίνει τελικά. Το τρέιλερ που βλέπω, δεν το επιτρέπω, ρε Φάληρο τι είναι αυτά; Πισίνες, μαγιό και στόχος τους α βρουν κάποιον άλλο, μαζί να το ζούνε και να… τι γίνεται τώρα καλέ;

Μα δεν χρειάζεται μέσα στο πρόγραμμα να βάλεις κι αυτό. Γυμνούς τους βγάζετε και μας τρομάζετε, καναλάρα τι κάνεις; Και εγώ αυτό το σόου δεν θα αντέξω να τους βλέπω καψωμένους, ολοτσίτσιδους να κάνουν όλοι τους έρωτα στο νησί του έρωτα. ΣΚΑΪ μου, καναλάρα πες πως είναι ψέματα, τι είναι αυτό;», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Τι είναι το Love Island

Μια ομάδα νέων, λαμπερών, όμορφων και single ανθρώπων ψάχνουν την αγάπη στο «Love Island».

Σε μια ονειρική τοποθεσία, σε μια εκπληκτική βίλα, θα συναντηθούν όλοι οι παίκτες για πρώτη φορά! Εκεί θα γνωριστούν, θα συγκατοικήσουν, θα ερωτευτούν, θα απογοητευτούν, θα δοκιμαστούν… Ποιος δεσμός είναι πιο ισχυρός για να αντέξει και ποια αγάπη είναι αληθινή για να κερδίσει; Επίσης, γνωστό ζευγάρι μπαίνει σε ριάλιτι!

Το «Love Island» προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο προτού κατακτήσει την κορυφή και αγαπηθεί διεθνώς. Οι παίκτες που συμμετείχαν στο reality έγιναν αμέσως διάσημοι και πολλοί από αυτούς κέρδισαν πάνω από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram μέσα σε μια νύχτα.

Η πρώτη σεζόν του Love Island UK, προσέλκυσε κατά μέσο όρο 570.000 τηλεθεατές ανά επεισόδιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στις επόμενες σεζόν ο αριθμός αυξήθηκε εντυπωσιακά, σχεδόν δεκαπλασιάστηκε, με 5,61 εκατομμύρια τηλεθεατές κατά μέσο όρο ανά επεισόδιο.

Τα συστατικά επιτυχίας του «Love Island» είναι το χιούμορ, η συγκίνηση και το ξεχωριστό casting. Αυτά το έκαναν να απογειωθεί στις καρδιές του κοινού και στους πίνακες τηλεθέασης.