Το μεσημέρι της Πέμπτης (5/5), η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να σχολιάσει μαζί με τους συνεργάτες της, τα νέα για την εγκυμοσύνη της Λάουρας Νάργες, για την οποία βέβαια σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι στο Youweekly.gr (δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ).

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη χαρά της για το γεγονός, ενώ τόνισε πως όταν μία γυναίκα είναι ευτυχισμένη, αυτό φαίνεται.

Ξετρελαμένη η Ελένη Μενεγάκη με την εγκυμοσύνη της Λάουρας Νάργες

«Καλά τα νέα της Λάουρας τα μάθατε; Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της; Πότε την είχαμε εδώ» και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε: «Θυμάστε τι μας είχε πει τότε; Αυτός είναι!». Από την άλλη η Ελένη ανέφερε ξανά: «Οι γυναίκες που είναι ευτυχισμένες το λένε… Εμείς στο ενθουσιασμό μας το λέμε…».

Τα πρώτα λόγια του Σαντικάι για την εγκυμοσύνη της Λάουρας

Το πρωί της Πέμπτης (5/5), ο μουσικός μίλησε στο Πρωινό για πρώτη φορά για τα ευχάριστα νέα.

Ο ίδιος δε θέλησε να πει πολλά καθώς το ζευγάρι έχει αποφασίσει αυτόν τον καιρό να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσε να κρύψει την αμέριστη ευτυχία του.

«Μπήκαμε στην τελική ευθεία… Το νερό μπήκε στο αυλάκι… Είμαι ευτυχισμένος», είπε χαρακτηριστικά, ενώ επέλεξε να μην μιλήσει άλλο για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του.