Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες μέρες ο Πάνος Ιωαννίδης, καθώς όπως έγινε γνωστό έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ωστόσο οι δυο τους είχαν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή και την είδηση της εγκυμοσύνης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο σεφ και η αγαπημένη του είναι μαζί κοντά στα επτά χρόνια, ενώ πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

Το όνομα της συντρόφου του Πάνου Ιωαννίδη

Το πρωί της Τρίτης (10/5), το Πρωινό σχολίασε το χαρμόσυνο γεγονός και μάλιστα, ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε και ποιο είναι το όνομα της συντρόφου του Πάνου Ιωαννίδη, την οποία βέβαια δεν έχουμε δει ποτέ.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ΑΝΤ1, το όνομά της είναι Γεωργία και οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Πώς θα βγάλει τον γιό του

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η είδηση πως έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην εκπομπή Breakfast At Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιό του καθώς και στην αγαπημένη του σύντροφο.

Όπως είπε θέλησε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του καθώς προτιμά να μένει η προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα αποκάλυψε και το όνομα που έχουν σκεφτεί να δώσουν στον γιό τους.

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια.

Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται.

Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα… Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μου. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το ανακοίνωσαν στο Happy Day - Κάνουν σύμφωνο συμβίωσης Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι

Μεγάλες χαρές στην οικογένεια του Γιώργου Λιανού - Έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης (27/4)