ΠΑΝΩ: Συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος έδωσε η Πέγκυ Ζήνα και μέσα σε όλα μίλησε και για την εμπειρία της στο «X Factor». «Δεν πέρασα καλά στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να μου λέει κάποιος στο αυτί μου “μην απαντήσεις ακόμα, περίμενε 3-4 δευτερόλεπτα”. Οχι, θα απαντήσω! Δεν μπορώ να βλέπω ένα παιδί να ξεροσταλιάζει περιμένοντας την απάντησή μου, αν πέρασε την οντισιόν ή όχι, για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν είμαι παρουσιάστρια, δεν με νοιάζουν τα νούμερα», είπε και της βγάζουμε το καπέλο. Οχι σαν κάτι άλλους που έχουν πιάσει στασίδι με όποιο κόστος.

ΠΑΝΩ: Προβληματισμός επικρατεί στο Μεγάλο Κανάλι για την πρωινή ζώνη, την πορεία των εκπομπών, αλλά και τις ομοιότητες στη θεματολογία ανάμεσα στα τρία καθημερινά ψυχαγωγικά μαγκαζίνο «MEGA καλημέρα», «Πάμε Δανάη» και «Ελένη». Πάλι καλά που το κατάλαβαν. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Βέβαια, οι όποιες διορθωτικές κινήσεις θα γίνουν από του χρόνου.

Τα... κάτω της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

ΚΑΤΩ: Το πρωινό της ανείπωτης τραγωδίας με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, στην ΕΡΤ2 πρόβαλαν το ντοκιμαντέρ για «Τα πιο εντυπωσιακά ταξίδια του κόσμου με τρένο». Στη διεύθυνση προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης κανένα αντανακλαστικό…

ΚΑΤΩ: Τι έγραψε ο Κώστας ο ζαχαροπλάστης στα σόσιαλ βγαίνοντας από το «Survivor»; «Σε αυτές τις δύσκολες και ανθρωποφαγικές συνθήκες που έζησα, κατάφερα να μη χάσω ούτε στιγμή την αξιοπρέπειά μου». Σόρι αλλά με το ζόρι σε σύρανε στον Αγιο Δομίνικο; Δεν ήξερες που πας, ρε Καραμήτρο;

ΠΑΝΩ: Δύο παραγωγές του ΣΚΑΪ, οι «Γειτονιές στο πιάτο» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το «Happy traveller» με τον Ευτύχη Μπλέτσα ήταν νικητές των βραβείων FEA (Food Expert’s Awards), που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου. Οι εκπομπές βραβεύτηκαν στην κατηγορία Great Food Media Performer, με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να λαμβάνει το Gold Award και τον Ευτύχη Μπλέτσα το Silver Award. Και σε ανώτερα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πάνω κάτω: Το "δυστύχημα" στον ΑΝΤ1, η εκπομπή που βγήκε εκτός προγράμματος και ο Σασμός

Πάνω Κάτω: Το τέλος των Παγιδευμένων, ο Έρωτας Φυγάς και η πρεμιέρα του Survivor All Star