Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη άλλαξε σημαντικά τη φετινή σεζόν, με την είσοδο της Μαρίας Αναστασοπούλου. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να δέσουν πολύ, ενώ ο έμπειρος παρουσιαστής έχει πει πως θα ήθελε η παρτενέρ του να είναι η διάδοχός του στο Καλημέρα Ελλάδα.

Μπορεί λοιπόν όλα να πηγαίνουν κατ' ευχή φέτος για την εκπομπή, ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ώρες, μέσα στο επόμενο διάστημα, θα αλλάξει η διάρκεια της εκπομπής.

Μεγαλώνει η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου

Συγκεκριμένα, το Πρώτο Δελτίο που ξεκινούσε πριν το Καλημέρα Ελλάδα, κόπηκε από τον σταθμό (δείτε εδώ για ποιο λόγο) και έτσι το κανάλι αποφάσισε να τοποθετήσει στη θέση του την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Έτσι, το Καλημέρα Ελλάδα θα ξεκινάει πλέον λίγο μετά τις 5 και θα παίζει ακριβώς την ίδια ώρα με το Κοινωνία Ώρα Mega.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Αναστασοπούλου για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη

«Δευτέρα του Πάσχα, ήμουν στο Ελαφονήσι. Ήμουν σε διαδρομή όπου δεν είχε σήμα και λέω “ναι” και δεν άκουγα. Στην πορεία κατάλαβα ότι είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Είπα να κάνουν λίγο δεξία, μου είπε ότι θα ήθελε πολύ να είμαστε μαζί από τον Σεπτέμβριο στο “Καλημέρα Ελλάδα”. Εμένα τελείωνε το συμβόλαιό μου τον Ιούνιο.

Δεν είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα συνεχίσουμε με τον ΣΚΑΪ. Η σχέση με τον ΣΚΑΪ δεν είχε να κάνει με αριθμούς, συμπλήρωσα 15 χρόνια στον σταθμό. Είχαν γίνει πολλές προτάσεις κι από άλλους σταθμούς, όχι όμως τότε από τον Γιώργο Παπαδάκη. Πρώτα μίλησα με τον ΣΚΑΪ και μετά από μερικές εβδομάδες είπα το “ναι” στον Γιώργο Παπαδάκη. Σκεφτόμουν πώς θα έλεγα το “όχι” στον Γιώργο Παπαδάκη. Με τον Δημήτρη Οικονόμου ήμασταν μαζί 6 χρόνια. Εγώ είχα καψούρα με αυτή την εκπομπή. Αποφάσισα ότι είναι πρόκληση να έχω στο βιογραφικό μου συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Από μικρή τον έβλεπα στο σπίτι. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα αυτή την ευκαιρία. Είναι μια πολύ ωραία στιγμή», είπε αρχικά, ενώ η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχει συνηθίσει και τόσο το νέο πόστο της, με αποτέλεσμα να κάνουν σαρδάμ που θυμίζουν... ΣΚΑΪ!

Στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον Γιώργο Παπαδάκη: «Μπορείς να έχεις όσο χώρο χρειάζεσαι, αρκεί να τον κάνει να αισθανθεί ασφαλής. Να μην εκθέσεις κανέναν ή την εκπομπή. Ο Γιώργος είναι απρόβλεπτος. Στην πρώτη σύσκεψη έχει βρει ειδήσεις που δεν τις είχε δει κανένας άλλος, δεν μου έχει ξανατύχει αυτό».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κόκκαλο» ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ – Τον διέκοψε στον αέρα ο Λάζος Μαντικός από τον Παπαδάκη

«Δεν έχει να κάνει με αριθμούς...» - Ο πραγματικός λόγος πίσω από την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου από το ΣΚΑΪ