Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της φέτος, όταν άφησε το ΣΚΑΪ και τον Δημήτρη Οικονόμου για να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο Καλημέρα Ελλάδα. Οι δύο παρουσιαστές έδεσαν από το πρώτο λεπτό (δείτε εδώ πώς είναι οι σχέσεις τους πίσω από τις κάμερες) και έτσι δε θα μπορούσαν παρά να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια της δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αναστασοπούλου έκλεισε τα 36 της και διοργάνωσε ένα γεύμα για τους φίλους και τους συγγενείς της σε γνωστό εστιατόριο των Βορείων Προαστίων.

Από το τραπέζι δε θα μπορούσε να λείπει ο Γιώργος Παπαδάκης, που βλέπει το μέλλον της εκπομπής του στο πρόσωπό της.

Το πάρτι γενεθλίων της Μαρίας Αναστασοπούλου στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη

Η εξομολόγηση της Μαρίας Αναστασοπούλου για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/9) η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε πριν από μερικούς μήνες από τον Γιώργο Παπαδάκη καθώς και στην απόφασή της να αποχωρήσει μετά από πολλά χρόνια από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου.

«Δευτέρα του Πάσχα, ήμουν στο Ελαφονήσι. Ήμουν σε διαδρομή όπου δεν είχε σήμα και λέω “ναι” και δεν άκουγα. Στην πορεία κατάλαβα ότι είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Είπα να κάνουν λίγο δεξία, μου είπε ότι θα ήθελε πολύ να είμαστε μαζί από τον Σεπτέμβριο στο “Καλημέρα Ελλάδα”. Εμένα τελείωνε το συμβόλαιό μου τον Ιούνιο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στο ξεκίνημα της στα δελτία ειδήσεων - Αγνώριστη η Μαρία Αναστασοπούλου με τα καστανά μαλλιά της

«Δεν έχει να κάνει με αριθμούς...» - Ο πραγματικός λόγος πίσω από την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου από το ΣΚΑΪ