Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί η σεζόν να έχει ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες, ωστόσο την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 24 Νοεμβρίου, ξεκινάει στο Mega μία πολύ αγαπημένη εκπομπή, με λαμπερούς καλεσμένους και τα πιο έξυπνα challenges.

Η εκπομπή που επιστρέφει στο Mega

Ο λόγος φυσικά για το «Night Out», το ανατρεπτικό talk show του MEGA, έρχεται την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στις 00:10, ανανεωμένο και με ακόμη πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. H εκπομπή άλλωστε ήδη από πέρυσι κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κοινού, ενώ ορισμένοι καλεσμένοι του Θεοχάρη Ιωαννίδη έφεραν «σεισμό» με τις αποκαλύψεις τους.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, με αστείρευτη ενέργεια και ενθουσιασμό, θα υποδέχεται τους καλεσμένους του, για δεύτερη σεζόν, σε μία ξεχωριστή ταράτσα, όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Δημοφιλή πρόσωπα που έχουν πολλά να πουν, θα απολαμβάνουν τη θέα από ψηλά και θα μιλούν σε βάθος για πράγματα που τους απασχολούν, τους συγκινούν ή τους φοβίζουν. Φυσικά, δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις, τα παιχνίδια, οι προκλήσεις και οι διάσημες πλέον τηλεφωνικές φάρσες σε ανυποψίαστους φίλους ή συναδέλφους τους!

Instagram/ theocharis Ioannidis

Ξεκινώντας με ένα χαλαρό ποτό και περνώντας στο χορταστικό κυρίως πιάτο, θα αποκαλύπτουν την πιο απενοχοποιημένη πλευρά τους σε έναν οικοδεσπότη τόσο φιλόξενο, που θα τους κάνει να νιώθουν άνετα από την πρώτη στιγμή. Σαν παιχνίδι και μοίρασμα με έναν πολύ καλό τους φίλο.

Στο «Night Out» το χιούμορ, το θάρρος και η αλήθεια θα είναι τα βασικά συστατικά της πιο απρόβλεπτης νυχτερινής εξόδου.

Κανείς δεν βαριέται να βγει, όταν έχει κάπου τόσο ωραία να πάει!

Για δεύτερη χρονιά λοιπόν, δεν λέμε καληνύχτα, αν δεν τα πούμε όλα!

Χωρίς δεύτερη σκέψη η απόφαση για τον δεύτερο κύκλο του Night Out

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού βλέποντας την απήχηση του κοινού, έδωσαν αμέσως το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο επεισοδίων, τα οποία θα έχουν αρκετές αλλαγές, με την υπογραφή του Αντρέα Γεωργίου, ως σκηνοθέτη, αλλά και άλλων στενών συνεργατών του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλάζει η ώρα στο «Fishy» με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Mega: Πασίγνωστο πρόγραμμα του σταθμού πήρε το πράσινο φως και για το Σαββατοκύριακο