Από Έπη Τρίμη

Ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή «Ένα Τραγούδι ακόμα» -που θα προβληθεί από την τηλεοπτική συχνότητα του Open την Παρασκευή 11/11 – θα υποδεχτεί τον Βασίλη Σαλέα, τον Κώστα Χατζή, τον Σαράντη Σαλέα, τη Δέσποινα Ολυμπίου, τη Μαριάνα Παπαμακαρίου και τον Nick Saley. (Η αλλαγή της ώρας της εκπομπής και η δηλώσεις του παρουσιαστή).

Ο Γιώργος Θεοφάνους και οι καλεσμένοι του στο «Ένα Τραγούδι ακόμα»

O Βασίλης Σαλέας με το κλαρίνο του θα ταξιδέψει τους τηλεθεατές ενώ στη συνέχεια θα μιλήσει για τα όνειρά του και για τις συνεργασίες που έχει κάνει με όλους τους «μεγάλους» συνθέτες.

Κώστας Χατζής

Οι διαχρονικές επιτυχές του Κώστα Χατζή

Ο Κώστας Χατζής , ο φίλος του Βασίλη Σαλέα είναι δίπλα του για να του δείξει την εκτίμηση και την αγάπη που του έχει και τραγουδάει συνοδευόμενος από τον Βασίλη Σαλέα τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, ενώ ο Σαράντης Σαλέας, ο αδερφός του Βασίλη, μας αποκαλύπτει ποιο από τα δύο αδέρφια ήθελε πρώτο να ασχοληθεί με τη μουσική. Ακόμα μιλάει για τη σχέση τους και για τα τραγούδια που έχει γράψει ο Βασίλης για τον ίδιο. Θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει μέσα στο χρόνο.

Το ντουέτο της Δέσποινας Ολυμπίου με τον Χατζή

Στην παρέα τους έρχεται και η Δέσποινα Ολυμπίου, που με το χαμόγελό της και τη σπουδαία φωνή της μας χαρίζει ένα ωραίο ντουέτο μαζί με τον Κώστα Χατζή, αλλά επιφυλάσσει και πολλές ακόμα όμορφες μουσικές εκπλήξεις.

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου είναι μια σύγχρονη καλλιτέχνιδα με στόφα παλιάς λαϊκής τραγουδίστριας. Με μουσική συντροφιά το κλαρίνο του Βασίλη Σαλέα ερμηνεύει αξέχαστα λαϊκά τραγούδια.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς είναι όταν ο Nick Salley, ο γιος του Βασίλη Σαλέα βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα του και παίζουν μαζί ένα υπέροχο τραγούδι, το οποίο έχει γράψει ο ίδιος.

Τον Βασίλη Σαλέα συνοδεύουν με τη μοναδική του λύρα ο Ματθαίος Τσαχουρίδης και το εξαιρετικό βιολί του ο Λευτέρης Ζέρβας.

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι ο Παύλος Ασπρογέρακας. Ο Παύλος είναι 19 ετών σπουδάζει μουσική τεχνολογία και ηχοληψία και από 10 ετών παίζει κιθάρα.

Ένα μουσικό ταξίδι παρέα με τον βιρτουόζο του κλαρίνου, Βασίλη Σαλέα, μία μοναδική μουσική βραδιά στο OPEN.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 23:00 στο OPEN»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Την κάλεσα και μου είπε όχι!» - Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια δεν δέχτηκε να πάει στην εκπομπή του Θεοφάνους

«Δεν ευθύνομαι για...» - Οι δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους για τα νούμερα της εκπομπής «Ένα τραγούδι ακόμα»