Από TV24 Team

Το Open προβαίνει σε αλλαγές τις εκπομπής του Γιώργου Θεοφάνους «Ένα τραγούδι ακόμα» (διαβάστε τι έχει δηλώσει κατά καιρός ο Θεοφάνους εδώ) καθώς παρόλη την προσπάθεια του μουσικοσυνθέτη- παρουσιαστή και της ομάδας του η τηλεθέαση προς ώρας είναι ακόμη χαμηλή.

Ο σταθμός έχε επενδύσει στον Κύπριο μουσικοσυνθέτη καθώς και στον επαγγελματισμό του και θέλοντας να στηρίξει την επιλογή του προβαίνει σε διορθωτικές κινήσεις δίνοντας το «φιλί της ζωής».

Ο Γιώργος Θεοφάνους δίνει όλο του τον επαγγελματισμό στην παρουσίαση της εκπομπής του «Ένα τραγούδι ακόμα» καθώς φαίνεται πως την πιστεύει και την αγαπά πολύ κάτι που είναι εμφανές σε όποιον τον παρακολουθεί.

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε προγενέστερη συνέντευξή του: «Το Ένα Τραγούδι Ακόμα είναι η αγάπη μου η μεγάλη! Μπορεί να μην πηγαίνουμε στα νούμερα έτσι στα νούμερα που θέλαμε να πάμε αλλά πιστεύω ότι θα αλλάξει το πράγμα. Θα ανέβει. Δεν ξέρω αν με συμπάθησε ποτέ η τηλεόραση, πηγαίνοντας προς τα πίσω σε εκείνες τις πρώτες εκπομπές που έκανα ως κριτής».

«Είναι σαν να μην με αναγνωρίζω, σαν να βλέπω άλλον άνθρωπο. Αλήθεια. Μου έλεγαν πράγματα στα αυτιά τα οποία δεν τα άντεχα και πέταγα τα ακουστικά μου. Ήταν αλλιώς η τηλεόραση. Το τώρα εμένα μου αρέσει και το Ένα Τραγούδι Ακόμα είναι η τροφή μου».

Ο Γιώργος Θεοφάνους παράλληλα με την εκπομπή του «Ένα τραγούδι ακόμα» έγραψε και το soundtrack «Μαύρο Ρόδο» και η Ελένη Βιτάλη μας χαρίζει μία συγκλονιστική ερμηνεία στο τραγούδι των τίτλων της νέας δραματικής σειράς του MEGA.

Το «Μαύρο Ρόδο», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και αποτελεί την πρώτη συνεργασία του κορυφαίου δημιουργού Γιώργου Θεοφάνους με την σπουδαία φωνή του λαϊκού μας ρεπερτορίου Ελένη Βιτάλη, αποδίδει μοναδικά τα έντονα συναισθήματα που βιώνουν οι ήρωες της σειράς και μεταφέρει την ατμόσφαιρα της ιστορίας.

Τους στίχους έγραψε η Κερασία Ανδριανάκη, μαθήτρια του Γιώργου Θεοφάνους, η οποία επελέγη μέσα από διαγωνισμό που έκανε ο συνθέτης στο Ίντερνετ ανάμεσα στους μαθητές του.

Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφορεί και σε ειδική ορχηστρική εκδοχή με τον σολίστα του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα.

Η νέα ώρα προβολής του μουσικού show «Ένα τραγούδι ακόμα»

Ήδη από το ξεκίνημα η εκπομπή είχε κινηθεί σε μονοψήφια ποσοστά, ωστόσο υπήρξαν διθυραμβικά σχόλια και για τους καλεσμένους της πρεμιέρας, που δεν ήταν άλλοι από την Μαντώ, την Ευρυδίκη και τον Πασχάλη.

Για να είμαστε δίκαιοι δεν παίζει «μπάλα» μόνος του ο Θεοφάνους καθώς απέναντι του έχει εκπομπές που φαίνεται να έχει αγαπήσει το κοινό και όπως είναι γνωστό πρέπει να υπάρχει αυτό το «κάτι» που θα τους κάνει να γυρίσουν το κουμπί του τηλεκοντρόλ.

Τις Παρασκευές το πρόγραμμα των καναλιών δεν είναι τόσο σκληρό καθώς προβάλλονται σειρές όπως η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» και «Asia Express». Στον αντίποδα, σειρές όπως ο «Σασμός» και η «Γη της ελιάς» σαρώνουν σε τηλεθέαση.

Κατά συνέπεια, το μουσικό show του Γιώργου Θεοφάνους από αυτήν την εβδομάδα θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 23:00. Μάλιστα, αυτήν την εβδομάδα ο παρουσιαστής θα φιλοξενήσει στην εκπομπή του τον Λευτέρη Πανταζή, τον Γιώργο Λιβάνη και την Αφροδίτη Χατζημηνά σε μια βραδιά αφιερωμένη στη νυχτερινή Αθήνα του τότε, αλλά και του τώρα.

Ας ελπίσουμε πως η εκπομπή θα πάρει τα απάνω της γιατί πραγματικά το αξίζει!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν ευθύνομαι για...» - Οι δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους για τα νούμερα της εκπομπής «Ένα τραγούδι ακόμα»

Ένα τραγούδι ακόμα: Η τηλεθέαση του Γιώργου Θεοφάνους στη χθεσινή πρεμιέρα (7/10) στο Open