Από Πέννυ Μαστοράκου

Το πρωί της Παρασκευής 21/10, στην εκπομπή και τον καναπέ του Πρωινό μας, βρέθηκε καλεσμένος ο κορυφαίος Γιώργος Θεοφάνους (δείτε εδώ το συγκλονιστικό τραγούδι που έφτιαξε για το Μαύρο Ρόδο) και έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών του στην αρχή ενώ αποκάλυψε και ποια τραγουδίστρια του έχει αρνηθεί μέχρι στιγμής να πάει στην εκπομπή του καλεσμένη.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Θεοφάνους στην Φαίη Σκορδά

«Οι εκπομπές μου ξεκίνησαν δύσκολα. Είχα την μανία να κάνω τις δύο πρώτες εκπομπή για τη Σμύρνη, δεν μας είδε ο κόσμος και έπαθα πανικό. Εντάξει κάνουμε ό,τι θέλουμε αλλά πρέπει να κοιτάμε αν μας κοιτάει και ο κόσμος, όχι με την έννοια της ψύχωσης με τα νούμερα.

Παίρνω και “όχι” για την εκπομπή, αλλά το σέβομαι το “όχι”, δεν το κρατάω. Η Νατάσα Θεοδωρίδου μου είπε “όχι”. Αλλά το δέχομαι. Μου είπε “όχι” τώρα. Μπορεί πιο μετά. Είναι η μόνη που δεν ήρθε ακόμα από τους πολύ στενούς μου συνεργάτες. Έχω και 50 τραγούδια με τη Νατάσα» είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων...

«Δεν ευθύνομαι για...»

Λίγο καιρό πριν παραχώρησε συνέντευξη, και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 9/10, στην εκπομπή ''Χαμογέλα και πάλι'' και μεταξύ των όσων είπε ο δημιουργός και παρουσιαστής της εκπομπή ''Ένα τραγούδι ακόμα'' σχολίασε και τα νούμερα του προγράμματος.

Είναι γεγονός, πως για την ώρα έχουμε δει μόνο ένα επεισόδιο από το νέο αυτό project, ωστόσο ο Θεοφάνους έχει υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό του και έτσι σχολίασε, πως για την ώρα όντως η τηλεθέαση δεν είναι η επιθυμητή.

«Μου δίνει την ευκαιρία να κινηθώ σε πράγματα που δεν μπορούσα πριν. Τα νούμερα της εκπομπής είναι χαμηλά αλλά υπάρχει παρά πολύ ανταγωνισμός. Είμαι ο αποστολέας και δεν ευθύνομαι για τον παραλήπτη».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρεμιέρα για την πολυσυζητημένη εκπομπή του OPEN - Οι καλεσμένοι και οι εκπλήξεις της βραδιάς

Ένα τραγούδι ακόμα: Η τηλεθέαση του Γιώργου Θεοφάνους στη πρεμιέρα (7/10) στο Open