Από Πέννυ Μαστοράκου

Το Mega είναι στα καλύτερά του, και αδιαμφησβήτητα το κανάλι διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους του, σημειώνοντας και αρκετές πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης (δείτε εδώ πιο πρόγραμμα του σταθμού βγήκε πρώτο για τον Οκτώβριο). Οι υπεύθυνοι λοιπόν, όπως όλα δείχνουν έδωσαν το οκ για ακόμη ένα πρόγραμμα, αυτό του Θεοχάρη Ιωαννίδη, και ξεκινούν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του Night Out!

Επιστρέφει ανανεωμένο το Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού βλέποντας την απήχηση του κοινού, έδωσαν αμέσως το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο επεισοδίων, τα οποία θα έχουν αρκετές αλλαγές, με την υπογραφή του Αντρέα Γεωργίου, ως σκηνοθέτη, αλλά και άλλων στενών συνεργατών του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Πήρε το πράσινο φως από το Mega για δεύτερη σεζόν

Τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν άμεσα, προκειμένου η εκπομπή να μην καθυστερήσει και να επανέλθει δυναμικά μέσα στον επόμενο μήνα.

Τηλεθέαση prime time (30/10) - Με φόρα το Mega!

Τα νούμερα τηλεθέασης έφτασαν στα χέρια μας και για ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην prime time ζώνη, μιας και πέρα από πολλές σειρές είχε και αρκετά ριάλιτι!

Τηλεθέαση prime time 30/10

To Mega κατάφερε και πάλι να κάνει τη διαφορά μιας και με τις δύο σειρές του, τη Γη της Ελιάς και το Μαύρο Ρόδο βρέθηκε στην πρώτη θέση της prime time ζώνης. Από τη μία, η Γη της Ελιάς, σημείωσε κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 17,6%, ενώ στη συνέχεια, το Μαύρο Ρόδο που ακολούθησε στο πρόγραμμα έκανε 17,1%.

Στον κόσμο της μυθοπλασίας, λίγο πιο κάτω από τις σειρές του Mega, βρέθηκε το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, το οποίο έπαιζε βέβαια πιο νωρίς στο πρόγραμμα του ALPHA και σημείωσε κατά μέσο όρο 16,2%.

Όσον αφορά στα ριάλιτι, το The Voice σημείωσε κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 13,5%, ενώ το Asia Exrpess, βρέθηκε λίγο πιο πίσω με 9,2%.

Τα υπόλοιπα προγράμματα της prime time κινήθηκαν όπως φαίνεται μέσα από το παρακάτω πλέγμα.

Prime time

  • ALPHA: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 16,2
  • OPEN: Λάβα 2,8
  • STAR: Asia Express 9,2
  • Mega: Γη της Ελιάς 17,6
  • Mega: Μαύρο Ρόδο 17,1
  • ΣΚΑΙ: The Voice 13,5
  • ΕΡΤ: Μία νύχτα του Αυγούστου 4,3
  • ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ Special 12,6
  • ΑΝΤ1: Slumdog Millionaire 6,3

**Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (30/10): Μάνεσης ή Χρηστίδου - Ποιος βγήκε πρώτος σε νούμερα

Μετά την Γη της Ελιάς αποσύρεται από την υποκριτική! Ο Γιώργος Παρτσαλάκης τα αφήνει όλα και πάει στην...