Από Πέννυ Μαστοράκου

Το επεισόδιο που περιμέναμε πως και πως, μιας και την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε, απολαύσαμε το βράδυ της Πέμπτης 3/11 στην αγαπημένη σειρά του Mega Maestro, η οποία σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης στο τρίτο επεισόδιο) και μία σκηνή αρκούσε για να πάρουν κυριολεκτικά φωτιά τα πληκτρολόγια και τα σχόλια των χρηστών!

Μιλάμε φυσικά για την ερωτική σκηνή που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, αυτή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με την νεαρή στην σειρά Κλέλια, η οποία μπορεί να ήταν στην φαντασία του, αλλά και μόνο από το λίγο που είδαμε βεβαιωθήκαμε για το υποκριτικό τους ταλέντο, αλλά και για την χημεία που πρόκειται να έχουν ως τηλεοπτικό ζευγάρι ίσως στα επόμενα επεισόδια!

Το Twitter υποκλίθηκε στον Ορέστη και την Κλέλια του Maestro

Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτη βρέθηκε καλεσμένος στο Πάμε Δανάη την Πέμπτη 3/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε ο δημιουργός του Maestro μίλησε και για το επόμενο του βήμα μετά από τη σειρά.

Για την ώρα με την προβολή των τριών πρώτων επεισοδίων μπορούμε να πούμε, πως το σίριαλ έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό. Έτσι λοιπόν, στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα...

«Το ‘Από ‘δω και πέρα‘ είναι η ταινία που θέλω να κάνω μετά το “Μaestro”. Ο πρωταγωνιστής θα είναι ένα παιδάκι 7 χρονών».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Θα φροντίσω να...» - Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανοίγει τα χαρτιά του για την δεύτερη σεζόν

«Έπαθα...» - Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε τον λόγο που απείχε από την τηλεόραση