Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο καιρό μετά το Super Mammy, ο Μάρκος Σεφερλής αποφάσισε να κάνει μία νέα απόπειρα στη μυθοπλασία, αυτή τη φορά φέρνοντας στην ελληνική τηλεόραση μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες αμερικάνικες σειρές που κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αυτή τη χρονιά παρουσιάζει το Family Game μαζί με την αγαπημένη του Έλενα Τσαβαλιά στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ την τηλεθέαση της πρεμιέρας), ενώ την ίδια στιγμή παραμένει στο τηλεπαιχνίδι 5x5.

Ο Μάρκος Σεφερλής θα κάνει το The Office

Όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης (8/11) στην εκπομπή Πρωινό Μας, ο Μάρκος Σεφερλής έχει πάρει τα δικαιώματα της σειράς The Office. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σειρά θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές για τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν. Ο ίδιος μάλιστα θα αναλάβει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Τι είναι το The Office

Το The Office είναι αμερικανική κωμική σειρά του NBC. Βασίζεται στην ομότιτλη βρετανική σειρά του Ρίκι Τζερβέιζ, ο οποίος εμφανίστηκε πολλές φορές στη σειρά, και του Στίβεν Μέρτσαντ.

Η αμερικανική έκδοση αναπτύχθηκε από τον Γκρεγκ Ντάνιελς και η συμπαραγωγή έγινε από την εταιρεία του, ενώ ο Τζερβέιζ και ο Μέρτσαντ συμμετείχαν μόνο περιφερειακά στην παραγωγή. Σε αντίθεση με τη βρετανική σειρά, η οποία διακόπηκε μετά από δύο σεζόν το 2003, η αμερικανική έκδοση τελείωσε μετά από εννέα σεζόν στις 16 Μαΐου 2013 με ένα φινάλε διάρκειας μίας ώρας. Η σειρά έχει συνολικά 201 επεισόδια.

Η σειρά απεικονίζει την καθημερινή ζωή των υπαλλήλων σε ένα γραφείο στο Σκράντον της Πενσυλβάνια, παράρτημα της φανταστικής εταιρείας Dunder Mifflin Paper Company. Οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι οι: Στιβ Καρέλ, Ρέιν Ουίλσον, Τζον Κραζίνσκι, Τζένα Φίσερ και Μπ. Τζ. Νόβακ.

Το 2016 το Rolling Stone χαρακτήρισε το The Office μία από τις 100 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών. Το 2018 ήταν η σειρά με τις περισσότερες προβολές στο Netflix.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Family Game: Έτσι υποδέχτηκε το Twitter την πρεμιέρα του παιχνιδιού - Ανάμεικτα τα συναισθήματα στο πρώτο επεισόδιο

Το αποκάλυψαν μόλις στον ΑΝΤ1 - Πολύ ευχάριστα νέα για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά