Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν είχε μόνο το τηλεπαιχνίδι του Γιώργου Καραμίχου πρεμιέρα (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή) το βράδυ του Σαββάτου 22/10, αλλά και ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά στον Αντ1, σε μία άκρως οικογενειακή υπόθεση, στο Family Game!

Το λαμπερό ζευγάρι μας υποδέχτηκε και μας καλωσόρισε στο νέο αυτό παιχνίδι, και όπως πάντα το Twitter ήταν εκεί για να τα σημειώσει όλα! Από την αρχή της πρεμιέρας οι χρήστες πλημμύρησαν την πλατφόρμα με σχόλια, τα οποία ήταν ανάμεικτα καθώς κάποιοι γέλασαν πολύ και το βρήκαν αρκετά ενδιαφέρον, και άλλοι πάλι...καθόλου.

Έτσι υποδέχτηκε το Twitter την πρεμιέρα του Family Game

Τα πρώτα λόγια του Σεφερλή και της Τσαβαλιά στην πρεμιέρα

Ο λόγος για το νέο τηλεπαιχνίδι γέλιου με το αγαπημένο ζευγάρια να υπόσχεται να μας διασκεδάσει με τις απρόβλεπτες δοκιμασίες στις οποίες θα λαμβάνουν μέρος όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι ίδιοι οι παρουσιαστές.

«Καλώς ήρθατε στο Family Game! Το πιο διασκεδαστικό, το πιο εντυπωσιακό, το πιο οικογενειακό, το πιο παρεϊστικο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε Σάββατο βράδυ θα είμαστε εδώ κοντά σας στον ΑΝΤ1 με το ολοκαίνουργιο Family Game! Θα γελάμε, θα διασκεδάζουμε, θα περνάμε υπέροχα και πάνω από όλα θα παίζουμε» είπε η Έλενα Τσαβαλιά.

«Έλα ρε, που είστε; Εγώ είμαι εδώ σε ένα παιχνίδι που παρουσιάζει η Έλενα. Δεν με έχει αφήσει να πω κουβέντα, αυτό που κάνει και σπίτι. Έγινε, θα έρθω από εκεί για να το δούμε παρέα» συμπλήρωσε χιουμοριστικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Ειδικότερα, στο Family Game κάθε παρουσιαστής αναλαμβάνει μια ομάδα και την καθοδηγεί σε πολλές δοκιμασίες γέλιου μέχρι τον τελικό. Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά όμως παίζουν και μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι ομάδες καλούνται να ποντάρουν πάνω τους. Στο παιχνίδι του τελικού γύρου οι δύο παρουσιαστές από αντίπαλοι γίνονται συμπαίκτες και βοηθούν την ομάδα που έχει επικρατήσει να κερδίσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

''Σούσουρο'' με τον Μάρκο Σεφερλη στον ΑΝΤ1

Family Game Night: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά - Η μεγάλη επιστροφή στον ANT1