Από Ελένη Μήτση

Μια από τις σειρές, που βλέπουμε στην κρατική τηλεόραση και μάλιστα προβάλλει επεισόδια με νόημα, που αγγίζουν το τηλεοπτικό κοινό είναι τα ''Καλύτερα μας χρόνια''.

Μια είδηση σχετικά με το σίριαλ και τα μέλη της έγινε γνωστή την Κυριακή 6/11 από τη Real. Όπως αναφέρεται στη μέση της σεζόν θα χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση και να αποχωρήσει ο σκηνοθέτης Νίκος Κρητικός (δείτε εδώ τις αντιδράσεις για το πιο συγκινητικό επεισόδιο της σειράς).

Σημαντικό μέλος φεύγει από τη σειρά τα Καλύτερα μας χρόνια

Πιο αναλυτικά, στη θέση του αναμένεται να δούμε τον Σπύρο Ρασιδάκη. Θα πρέπει να σημειωθεί στο σημείο αυτό ωστόσο, πως τελευταία βλέπουμε πολλές αλλαγές μιας είναι η τρίτη αντικατάσταση σκηνοθετών.

Νίκος Κρητικός

Σοκαρισμένο το twitter με τον θάνατο της γιαγιάς Ερμιόνης από τη σειρά

Ένα πολύ συγκινητικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την Τρίτη 1/11 στη σειρά ''Τα καλύτερα μας χρόνια'' με τη γιαγιά Ερμιόνη να συγκλονίζει το κοινό με την ερμηνεία της.

Ήταν γνωστό, πως απομονώθηκε στο χωριό της, λόγω της ασθένειας, που έπασχε, με τα δυσάρεστα να μην αργούν να φτάσουν. Μέσα από ένα τηλεφώνημα η κόρη της πληροφορήθηκε, πως η μητέρας της έφυγε από τη ζωή. Οι αντιδράσεις στο twitter, όπως ήταν φυσιολογικό ήταν πολλές και έντονες, αφού το συναίσθημα της σκηνής μεταφέρθηκε στο έπακρο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα καλύτερα μας χρόνια: «Μας ισοπεδώσατε...» - Συγκλονίστηκε το twitter με την συγκινητική στιγμή του χθεσινού (18/10) επεισοδίου

Τα καλύτερά μας χρόνια εξελίξεις (25/10): Ένας θάνατος που θα σημαδέψει τους πάντες! Όλη η γειτονιά στο πόδι εξαιτίας...