Από Πέννυ Μαστοράκου

Δραματικές προβλέπονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Παραδείσου των Κυριών, και οι περισσότερες αφορούν την οικογένεια Μπουραντά και τα μέλη της! Ο Άγης για παράδειγμα (ο οποίος θα αντικρίσει κάτι που θα του ανατρέψει όλη τη ζωή) έχει δώσει ψεύτικες ελπίδες σε πολλά κορίτσια, και ένα από αυτά είναι η Γεωργία!

Όπως είναι λογικό, ο πατέρας της Μάρκος ο οποίος βλέπει πολύ καλά τι μέρος του λόγου είναι και τρομάζει μην πληγώσει το παιδί του, δεν τον θέλει κοντά της, και η σύγκρουσή τους δεν θα αργήσει να έρθει, όταν μάλιστα εκείνος κάνει μία παράτολμη κίνηση!

Μάρκος και Άγης πιάνονται τα χέρια

Ο Άγης αποφασίζει να πάει κόντρα στην οικογένεια της Γεωργίας, και αποφασίζει να πάει στο σπίτι της με το έτσι θέλω και να την διεκδικήσει ανοιχτά! Ο Μάρκος γίνεται έξω φρενών με το θράσος του, και όλο αυτό έχει πολύ κακή κατάληξη, καθώς πιάνονται στα χέρια και τον πετά έξω από το σπίτι τους!

Ο Παράδεισος των Κυριών

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Η επίσκεψη του Σωτήρη στο σπίτι της Ματούλας επιφυλάσσει εκπλήξεις και στους δύο, την ώρα που η παρουσία της Δάφνης στον Παράδεισο θα ταράξει τη Γεωργία όσο τίποτε άλλο. Παράλληλα, οι πιέσεις του Χριστόφορου και της Βικτώριας για να μάθουν τον λόγο που διαλύθηκε ο αρραβώνας, αναγκάζουν την Αμαλία να φανεί αποφασιστική.

Ο Ντίνος, μετά την αποκάλυψη της Ζηνοβίας σχετικά με τα αισθήματα της Μιράντας, δεν ξέρει τι στάση να κρατήσει. Οι προσπάθειες της Ματούλας και του Σωτήρη αποδίδουν καρπούς και η σύλληψη του Θανάση φέρνει το τέλος στην εγκληματική του δράση ή ανοίγει τον ασκό του Αιόλου που θα συμπαρασύρει κι άλλους στην καταστροφή; Την ίδια στιγμή ο Ντίνος μαθαίνει ότι δεν έχει εκδοθεί το διαζύγιό του και ότι θεωρείται ακόμα παντρεμένος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η αποκάλυψη του Χρηστίδη για τον Παράδεισο των Κυριών: «Αν δε με βοηθήσεις, ετοιμάσου για φυλακή» - Οι απειλές στη Βικτώρια και τα κρυμμένα μυστικά

Τηλεθέαση (1/11): Παράδεισος ή Αρβύλα - Ποιος βγήκε πρώτος το βράδυ της Τρίτης