Από Ελένη Μήτση

Δύο νέες υποθέσεις μυστηρίου ερευνά τo «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 23:20 στο μεγάλο κανάλι.

Η έμπειρη παρουσιάστρια, που πάντα προσεγγίζει με επαγγελματισμό και σοβαρότητα εγκλήματα και δύσκολες υποθέσεις, αναμένεται και πάλι να σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης, όπως έκανε και στο προηγούμενο επεισόδιο (28/10).

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 4/11 στο ''Φως στο τούνελ''

- Το φονικό καρτέρι στο σκοτάδι και οι απειλές λίγο πριν την εκτέλεση.

Τι αποκάλυψε το θύμα σε φίλη του για όσα συνέβαιναν νύχτα στον επαγγελματικό του χώρο.

Γιατί της ζήτησε όρκο σιωπής;

Τι συμβαίνει στην κλειστή κοινωνία, ποιοι γνωρίζουν και συγκαλύπτουν;

- Πώς το «Τούνελ» φώτισε το θρίλερ του βιαστή με το τατουάζ...

Η μαρτυρία στην εκπομπή και η γυναίκα που οδήγησε στη σύλληψη του δράστη.

Όλα όσα είπε η μητέρα του στο «Φως στοΤούνελ» πριν τον εντοπίσουν.

Φως στο τούνελ

Το τηλεφώνημα που αναστάτωσε την Αγγελική Νικολούλη

Η υπόθεση του Δράκου του Παλαιού Φαλήρου απασχόλησε ιδιαίτερα την εκπομπή Φως στο Τούνελ το βράδυ της Παρασκευής (28/10), με την Αγγελική Νικολούλη να δέχεται ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα, με μία πληροφορία που όπως είπε η ίδια, θέλει ιδιαίτερο χειρισμό.

Αφού προβλήθηκε λοιπόν ένα συγκεντρωτικό βίντεο για την υπόθεση, η δημοσιογράφος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και με την αντίδρασή της έδειξε πως αναστατώθηκε με όσα άκουσε.

«Μπορείτε να μου δείξετε στον αέρα την κάρτα με το τατουάζ παρακαλώ θερμά; Για ελάτε λίγο! Το βλέπετε; Όχι, δεν ακούγεστε στον αέρα. Για μισό λεπτό, παιδιά δεν παιρνάει η γραμμή; Δεν περνάει ο ήχος στον αέρα ε; Πείτε μου, δεν μας ακούει κανείς. Καλέσατε την αστυνομία μετά από όλα αυτά ή τώρα το είδατε;

Επειδή είναι σοβαρό αυτό που μου λέτε τώρα, να σας ρωτήσω, αν τυχόν μας ζητήσουν να έχουν οι Αρχές επαφή μαζί σας τι κάνουμε; Σας ρωτάω για να μην βρεθούμε σε δύσκολη θέση και φέρουμε και εσάς σε δύσκολη θέση.

Δείξαμε την εικόνα, δείξαμε τα στοιχεία και υπάρχει κάποια σοβαρή πληροφορία. Μέχρι εκεί και τίποτα περισσότερο τώρα. Έχει φτάσει μια πολύ σοβαρή πληροφορία που θέλει έναν χειρισμό ιδιαίτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φως στο Τούνελ: Μία εξαφάνιση θρίλερ αναλαμβάνει η Αγγελική Νικολούλη

Φως στο Τούνελ: Ταραχή στον αέρα για την Αγγελική Νικολούλη - Το τηλεφώνημα που την αναστάτωσε