Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο γάμος της Ιουλίας με τον Κουράκο στην Γη της Ελιάς φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του (καθώς ο αστυνόμος θα διεκδικήσει άλλη γυναίκα), με αποτέλεσμα η Ιουλιά να γυρνά ξανά εκεί που της λέει η καρδιά της, στον Στάθη! Οι τυχαίες τους συναντήσεις πυκνώνουν, και κανείς δεν πιστεύει πως δεν τρέχει τίποτα ανάμεσά του, πρώτα από όλα η Εύα, η οποία φτάνει στα όριά της και ξεσπά!

Ο Στάθης αποφασίζει να χωρίσει την Εύα

Συναντιέται κρυφά με την Ιουλία, και αυτή η κατάσταση έχει κλονίσει ιδιαίτερα την Εύα η οποία νιώθει την απειλή να πλησιάζει για την σχέση της, και εκείνη να μην μπορεί να την σώσει! Τότε παίρνει την απόφαση να αντιμετωπίσει τον Στάθη, και του απαιτεί να διαλέξει ανάμεσά τους!

Γη της Ελιάς

Τότε ο ήρωας, που είναι αποφασισμένος να χωρίσει, δεν αργεί να της ανακοινώσει το τέλος τους...

Νέο ζευγάρι στη Μάνη - Έρχονται κοντά οι...

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και όπως θα δούμε, δύο νέοι θα γίνουν πολύ σύντομα ζευγάρι, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα στη Μάνη. Πρόκειται για δύο παιδιά που ήταν single εδώ και καιρό, πρόσφατα τους είδαμε να γνωρίζονται καλύτερα και η έλξη δε θα αργήσει να έρθει ανάμεσά τους.

Όπως είδαμε ήδη από προηγούμενο επεισόδιο (24/10), ο Άρης εξομολογήθηκε στην αδερφή του, Εύα, πως έχει αρχίσει να βλέπει την Αντιγόνη με άλλο μάτι πως σκέφτεται να τη διεκδικήσει.

Παρόλο που η αδερφή του, του είπε να απομακρυνθεί μιας και η Αντιγόνη δεν περνάει και την καλύτερη περίοδό της σε ψυχολογικό επίπεδο, ο Άρης επιμένει πως αξίζει να το προσπαθήσει.

Γη της Ελιάς Άρης Αντιγόνη

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του tv-24.gr, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Άρη να την πλησιάζει και την Αντιγόνη να ανταποκρίνεται. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως μετά τον Δημήτρη, ούτε η Αντιγόνη είχε κάποιον στο πλευρό της, ενώ ο Άρης δέχθηκε την απόρριψη της Ευτυχίας πολλές φορές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - spoiler: Νομίζει ότι την έχουν ξεγράψει αλλά... - Η απρόσμενη επίσκεψη που δέχεται η Αθηνά στην φυλακή

Γη της Ελιάς - spoiler: Ήρθε αποφασισμένος να μείνει! Ο πατέρας της Αγγελικής ζητά από τους Βρεττάκους να...