Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί ο Εκατομμυριούχος να σταμάτησε για λίγο καιρό από την τηλεόραση (δείτε εδώ το σχόλιο του παρουσιαστή για το γεγονός) ωστόσο το The 2night Show παραμένει εδώ, και έρχεται με ακόμη ένα σούπερ επεισόδιο, το βράδυ της Δευτέρας 31/10!

Δύο ιδιαίτερα αγαπητοί καλεσμένοι, θα καθίσουν απόψε στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και θα μιλήσουν για τα πάντα, και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον ταλαντούχο Χάρη Ασημακόπουλο και την λαμπερή Λένα Ζευγαρά!

Χάρης Ασημακόπουλος και Λένα Ζευγαρά απόψε στο Thw 2night Show

Ο αγαπημένος ηθοποιός Χάρης Ασημακόπουλος αποκαλύπτει που βρισκόταν για 13 ολόκληρα χρόνια, μετά την τελευταία του εμφάνιση στην «Πολυκατοικία»; Πώς αντιμετώπισε την κατάθλιψη που του χτύπησε την πόρτα, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες; Με ποιον τρόπο κατάφερε, τελικά, να επανέλθει στο προσκήνιο;

Επίσης, μοιράζεται την άγνωστη ιστορία που κρύβεται πίσω από την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, αναφέρεται στις προτάσεις που είχε δεχτεί για παρουσίαση εκπομπής, ενώ διορθώνει το διαδίκτυο που τον θέλει 10 χρόνια μικρότερο. Τέλος, μιλάει για τη συμμετοχή του στη σειρά «Γλυκάνισος» και εξηγεί γιατί έχει μείνει άναυδος, με την πρόοδο της τεχνολογίας στις τηλεοπτικές παραγωγές.

Η Λένα Ζευγαρά έρχεται στην αποψινή παρέα του και μιλάει για όλους και για όλα! Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι, μιλάει για την τελευταία της δισκογραφική δουλειά και το βίντεοκλιπ που την έβαλε στα… λόγια με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Για ποιον λόγο, την περίοδο της καραντίνας, αναθεώρησε τη σχέση της με τους ανθρώπους; Τι θυμάται από την πρώτη της εμφάνιση και ποια θέση έχει στην καρδιά της ο Βασίλης Καρράς; Τέλος, αποκαλύπτει ότι ετοιμάζεται να κάνει μια μεγάλη συνεργασία φέτος τον χειμώνα και δοκιμάζει τις μουσικές της γνώσεις κόντρα στον Γρηγόρη.

Η δημόσια εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή

Δύο πολύ ταλαντούχους καλεσμένους είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης 20/10 στο The 2night show και μέσα από τη συνέντευξη, που έκανε ο παρουσιαστής στη Μαρία Κωνσταντάκη έκανε με τη σειρά του ο ίδιος μια εξομολόγηση.

Αναφορικά με τις ανθρώπινες σχέσεις μιλούσε η ηθοποιός και τότε ήταν η στιγμή, που πήρε τον λόγο και έθεσε ένα ερώτημα στον Γρηγόρη σχετικά με το αν έχει μετανιώσει για πράξει του παρελθόντος, καθώς δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να τα κάνει όλα σωστά.

«Υπάρχει κάποιος που είναι απόλυτα καλός ή απόλυτα κακός; Και εσύ έχεις πειράξει άνθρωπο Γρηγόρη, χωρίς να το θέλεις (…) Μεγαλώνοντας όμως είναι ωραίο να παραδέχεσαι τα λάθη σου και τους χειρισμούς σου. Τι να λέμε, ότι τα κάναμε όλα τέλεια:», ρώτησε η Μαρία Κωνσταντάκη στον παρουσιαστή.

«Σκέφτηκα κάποια στιγμή ότι η συμπεριφορά μου μπορεί να έχει πληγώσει ανθρώπους, που εγώ εκείνη την στιγμή δεν είχα καταλάβει αυτό το πράγμα», απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ιωάννα Παππά: Η εξομολόγηση για την συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Υπάρχει ενδεχόμενο να την δούμε στην δεύτερη σεζόν του Maestro;

Παγιδευμένοι: Η εξομολόγηση Σοφίας Φαραζή στο The 2night Show - «H σειρά ήταν για μένα έρωτας..»