Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ της Πέμπτης 28/10, μία μόνο ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ήταν αρκετή, για να έρθουν τα πάνω κάτω ανάμεσα στα ζευγάρια του ριάλιτι αγάπης του Love Island, καθώς μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ πότε θα είναι) το recoupling που έκρυβαν οι φάκελοι προκάλεσε σοκ στα ζευγάρια!

Με άλλο ταίρι πλέον τα ζευγάρια στο Love Island

Συγκεκριμένα ο Φάνης που είναι ζευγάρι με τη Νίκη βρέθηκε με τη Χριστίνα, Το ταίρι της Χριστίνας, ο Αλέξανδρος Κότσης θα είναι με την Κατερίνα, και ο Παναγιώτης με τη Νίκη. Ο Αργύρης θα κοιμάται με την Αναστασία, ο Αλέξανδρος με την Μαρία καθώς και ο Γιώργος με την Κλαούντια.

Όλη αυτή η δοκιμασία θα διαρκέσει μία εβδομάδα και απαγορεύει τις επαφές με τα πρώην ζευγάρια, καθώς αν κάποιον παραβεί τον όρο, οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες!

Έφυγε από το παιχνίδι και η παραγωγή την έφερε πίσω επειγόντως

Μια ανατροπή είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης 25/10 στο Love island καθώς μπήκε άλλη μια παίκτρια στο παιχνίδι, το πρόσωπο ωστόσο αυτό δεν περίμενε κανείς να το δει έτσι ξαφνικά μπροστά του.

Και όμως η Νίκη Ηλιοπούλου, η ξανθιά παίκτρια, που είχαμε δει από την αρχή στη βίλα, αποχώρησε και μετά από απόφαση της παραγωγής επέστρεψε ξανά! (δείτε εδώ μια ποια διάσημη Ελληνίδα την ταυτίζουν).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love Island: Η ανακοίνωση της Ηλιάνας που έκανε την Κλαούντια να κλάψει - Έτρεξε στην αγκαλιά του Λουσάι

Από το Power of love στο Love island - Πως ήταν η Τζούλια Καραγιάννη πριν τις αισθητικές επεμβάσεις