Από Πέννυ Μαστοράκου

Πριν λίγες μέρες το όνομά της είχε ακουστεί ανάμεσα σε εκείνα που θα πλαισιώσουν το μοναδικό καστ των ηθοποιών, της νέας σειράς του Αντ1, που θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, της Μάγισσας! Το βράδυ λοιπόν του Σαββάτου 8/10, η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής του Γιάννη Μπέζου, και εκεί της απέσπασαν ορισμένες πληροφορίες για τα σχέδιά της τον χειμώνα!

Η λαμπρή ηθοποιός, φαίνεται πως ή έχει πει ήδη το ναι, ή βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει, και έτσι δεν μπόρεσε να αποκαλύψει πολλά, ωστόσο μας φτάνουν και μόνο όσα είπε!

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Λέχου για την Μάγισσα

Η Κατερίνα Λέχου, δε θέλησε να πει πολλά για τη νέα σειρά, ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως έχει δώσει ήδη τα χέρια με την παραγωγή. «Θα κάνω ένα σήριαλ, θα προβληθεί μετά την Πρωτοχρονιά. Δε μπορώ να πω ακόμη, εάν δεν υπογράψω και δεν κάνω το πρώτο γύρισμα. Εκτυλίσσεται πριν το 1821. Αυτό μπορώ να πω μόνο» είπε χαρακτηριστικά.

Η υπόθεση της σειράς

Στη Μάνη του 1818, οι διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης έχουν ξεκινήσει. Η έχθρα δύο οικογενειών έχει φουντώσει για τα καλά λόγω μιας βεντέτας που υπάρχει ανάμεσά τους. Ωστόσο ο περίγυρός τους προσπαθεί να τους μονιάσει για να μην αποσπαστεί κανείς από τον μεγαλύτερο σκοπό, που είναι η Επανάσταση. Οι δύο οικογένειες τελικά ενώνονται με έναν γάμο. Από την ένωση αυτή, λίγο καιρό αργότερα έρχεται στον κόσμο ένα μωρό. Το μέλλον του όμως είναι δυσοίωνο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του εξαφανίζεται, προκαλώντας αναταραχή στην οικογένεια. Η υπηρέτρια της μητέρας βλέπει όραμα πως το βρέφος βρίσκεται πνιγμένο στο ποτάμι και την ενημερώνει.

Αμέσως όλοι σπεύδουν στο σημείο που οραματίστηκε η νεαρή κοπέλα και όντως εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Η υπηρέτρια κατηγορείται ως ένοχη, αλλά και ως μάγισσα. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποδεικνύουν την αθωότητά της αφού αρκετοί θυμήθηκαν πως δεν είχε φύγει λεπτό από το πλευρό της μητέρας, άρα δεν θα μπορούσε να έχει κάνει εκείνη κακό στο παιδί. Το μεγάλο μαρτύριο όμως για τη νεαρή υπηρέτρια μόλις ξεκινά. Είναι τελικά μάγισσα ή όχι; Παράλληλα με όσα συμβαίνουν, ο άντρας του σπιτιού κάνει χρήση του θεσμού της σύγκριας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Μάγισσα: Λαμπερό καστ στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 - Το σενάριο που θα συγκλονίσει

Η Μάγισσα: «Είτε θα κάνουμε κάτι πάρα πολύ καλό ή θα γίνουμε ρεζίλι» - Ο Αναστάσης Ροϊλός για το νέο του ξεκίνημα