Από Πέννυ Μαστοράκου

Τα νέα έχουν φτάσει από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 27/10 τους διαδρόμους του Alpha, και από εκείνη την ώρα επικρατεί κλίμα χαράς καθώς οι κόποι και η σκληρή δουλειά φαίνεται πως έχουν την κατάλληλη ανταμοιβή. Ο λόγος για τον Σασμό, την αγαπημένη καθημερινή σειρά, της οποίας το επεισόδιο της Τετάρτης 26/10 για ακόμη μία φορά την έφτασε στην κορυφή, και τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν από μόνα τους (δείτε εδώ αναλυτικά την τηλεθέαση ρεκόρ της σειράς).

Η ανακοίνωση του Alpha για το σαρωτικό επεισόδιο του Σασμού

Σαρωτική πρωτιά για τον «Σασμό», χθες, Τετάρτη 26/10 με ένα επεισόδιο τηλεοπτικής ανθολογίας. Σταθερά στην πρώτη θέση τηλεθέασης με τα υψηλότερα μερίδια από κάθε άλλη σειρά, ο «Σασμός» από τη συχνότητα του Alpha «τρέλανε» τα μηχανάκια της τηλεθέασης, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή και κατακτώντας όλες τις κατηγορίες κοινού.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: 1.477.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν ολόκληρο το χθεσινό επεισόδιο, ενώ 2.251.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω για 1 λεπτό. Στο σύνολο κοινού έφτασε το 36,3% και στο δυναμικό κοινό 18-54 το 32,1%. Ιδιαίτερη ανταπόκριση έδειξαν τα γυναικεία κοινά με ποσοστό 37,5% στις γυναίκες 18-54, με 39,7% στις γυναίκες 25-44, ενώ άγγιξε το 42,8% στις γυναίκες 45-64.

Περισσότερα από 11.500 tweets κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου, αποτέλεσαν ρεκόρ ημερήσιου σχολιασμού τηλεοπτικού προγράμματος μυθοπλασίας για τη φετινή σεζόν! Οι εξελίξεις ερχόμενη εβδομάδα είναι καταιγιστικές, με τον γάμο Μαθιού- Βασιλικής, να κυριαρχεί! Συντονιστείτε!

Η ανακοίνωση του Alpha

Όλα όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο

Ένταση δημιουργείται για ακόμα μια φορά μεταξύ Αργυρώς και Σταύρου. Εκείνος την πιέζει να γυρίσουν στα Γιάννενα για να ηρεμήσουν και να σώσουν τον γάμο τους, εκείνη επιμένει πως δεν μπορεί να αφήσει τους δικούς της σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή και το χάος μεταξύ τους είναι αναπόφευκτο.

Κι ενώ η Στέλλα πάει να πάρει απαντήσεις από την Καλλιόπη για την εμπλοκή της με τον Κώστα, η Αιμιλία κάνει μια μυστική συνάντηση, που αποκαλύπτει μια κρυφή συμμαχία. Ο Μαθιός ανακοινώνει την απόφασή του στη Βασιλική, να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο).

Σασμός - Μαθιός

«Τόσο πολύ βιάζομαι να γίνεις γυναίκα μου, δεν μπορώ να περιμένω ούτε μια στιγμή παραπάνω», της ανακοινώνει, ενώ στην πραγματικότητα φοβάται τις κινήσεις του Παύλου. Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει.

Η απόσταση Αργυρώς-Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, όπως και η ένταση στη σχέση Αιμιλίας-Δημήτρη. Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο, ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός αποκλειστικό: «Βόμβα»! Ο Λευτέρης παιδί του Παύλου και της Αιμιλίας;

Σασμός spoiler: Ο έρωτας τους χτυπάει την πόρτα - Το ζευγάρι που μετά τις δυσκολίες είναι ξανά μαζί