Από TV24 Team

Στον Σασμό, η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη έχει αλλάξει για τα καλά τις ισορροπίες στην Άνω Ποριά. Σύντομα θα διαταραχθεί και η σχέση της Αιμιλίας με τον Δημήτρη, ενώ η Εισαγγελέας θα έρθει σιγά σιγά ξανά κοντά με τον πρώην σύζυγό της.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το περιοδικό TV24

Η Αιμιλία και ο Παύλος Βρουλάκης έζησαν στο παρελθόν μια σχέση γεμάτη πάθος. Την αγάπη τους ήρθε να συμπληρώσει ιδανικά ο μικρός Γιάννης, που ήρθε στη ζωή τους και τους την άλλαξε.

Αιμιλία και Δημήτρης παντρεύτηκαν και ξεκίνησαν μια ζωή από το μηδέν, χωρίς όμως εκείνη να μπορεί να αφήσει για πάντα πίσω της το δέσιμο που είχε με τον Παύλο. Για την ακρίβεια, η καρδιά και το μυαλό της έμειναν σε εκείνον και τον μικρό τους γιο που χάθηκε άδοξα

Όταν ο μικρός Γιάννης πνίγηκε σε θάλασσα της Κρήτης, σύσσωμη η οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος. Εκείνη ήταν η περίοδος που η βεντέτα μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων ήταν σε πλήρη εξέλιξη.

Για την ακρίβεια, ο Παύλος (δείτε εδώ με ποιον θα αναμετρηθεί απόψε) είχε δώσει εντολή να σκοτώσουν τον Βασίλη Σταματάκη στη φυλακή και στη συνέχεια περίμενε το δικό τους χτύπημα. Από φόβο όμως μη βάλουν στόχο το μονάκριβο παιδί τους, ο Παύλος σκηνοθέτησε τον πνιγμό του για να είναι σίγουρος πως δεν θα μπορέσουν να το προσεγγίσουν ποτέ. Στη συνέχεια έκανε το ίδιο με τον εαυτό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, συνένοχος σε όλα αυτά είναι ο παπα-Μιχάλης, φίλος του Παύλου Βρουλάκη από την εποχή που οι δυο τους ήταν μικρά παιδιά.

Πού βρίσκεται το παιδί του Παύλου και της Αιμιλίας στον Σασμό

Βλέποντας και εκείνος το τέλος να πλησιάζει, συμφώνησε στο θέατρο που έστησε ο άντρας και βοήθησε στο να δοθεί το παιδί σε ανάδοχη οικογένεια. Άλλες πληροφορίες θέλουν τον Λευτέρη Ορφανό να είναι το παιδί του Παύλου και της Αιμιλίας, γεγονός που θα φανεί παρακάτω. Μέχρι στιγμής πάντως, ο συγκεκριμένος ήρωας δεν έχει αποκαλύψει την οικογενειακή του κατάσταση.

Σασμός Λευτέρης

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός αποκλειστικό: Σοκ! Τι γράφει το γράμμα που άφησε ο Κώστας στον Τόλη

Τηλεθέαση (26/10): Πρώτο θέμα συζήτησης στον ALPHA τα χθεσινά νούμερα του Σασμού