Από Έφη Εκίζογλου

Πριν από λίγες ώρες διέρρευσε μια λίστα με 15 συγκεκριμένα ονόματα που λέγεται ότι θα μπουν στο Survivor all Star (δείτε την εδώ). Ανάμεσα σε μεγάλες προσωπικότητες που τις προηγούμενες σεζόν έδειξαν ότι μπορούν τόσο να επιβιώσουν όσο και να αγωνιστούν στους σκληρούς στίβους μάχης που θέτουν οι ιθύνοντες, είδαμε κι ένα όνομα έκπληξη!

Η συγκεκριμένη παίκτρια συμμετείχε στην τέταρτη σεζόν του παιχνιδιού αντοχής και για όσο έμεινε στον Άγιο Δομίνικο σχολιαζόταν σχεδόν καθημερινά από το τηλεοπτικό κοινό λόγω των... ικανοτήτων της στον στίβο! Πολλοί δηλαδή αναρωτιόντουσαν γιατί έκατσε τόσο μέσα...

Είναι 37 ετών, δημοσιογράφος, κόρη πρώην υφυπουργού οικονομικών και γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου μεγάλωσε και σπούδασε. Για όσους δεν κατάλαβαν...

Η Ανθή Σαλαγκούδη μπαίνει στο Survivor All star

Σύμφωνα πάντα με την λίστα που διέρρευσε. Όσον αφορά την αμοιβή της, φέτος ο Ατζούν έχει βάλει όριο στους συμμετέχοντες και δίνει σε όλους - ανεξαιρέτως μέχρι στιγμής - 5.000 ευρώ την εβδομάδα!

«Έκλαιγα συχνά μέσα στο παιχνίδι»

Η Ανθή λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4 είχε παραχωρήσει συνέντευξη και είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ριάλιτι.

«Τρώω ασταμάτητα και δεν ξέρω πώς θα το ελέγξω. Είμαι 3 κιλά συν από τότε που μπήκα στο παιχνίδι. Πήρα αυτά που έχασα και ακόμα 3. Αν ήθελες να απομονωθείς στο Survivor και να κλάψεις ή να κάνεις άλλα πράγματα μπορούσες. Έκλαιγα πολύ συχνά εκεί», είπε αρχικά.

Για την μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει: «Είδα άλλα ενδιαφέρονται πράγματα γενικά. Έμαθα πράγματα για το παρελθόν που δεν ήξερα. Δεν με επηρέασε αλλά ήταν καλή αφορμή. Τα χρησιμοποιούσα υπέρ μου».

Στην ερώτηση με ποιον συμπαίκτη της θα προτιμούσε να κλειστεί σε ασανσέρ αν έπρεπε, είπε: «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Ο Γιώργος δεν ήταν από τους αγαπημένους μου συμπαίκτες από την αρχή μέχρι το τέλος. Με τον Περικλή με όλα αυτά που έχουν συμβεί και ακούω και μαθαίνω… Είχαμε έρθει πολύ κοντά σύμφωνα με τη δική μου εκδοχή».

Για το χειρότερο μήνυμα που έλαβε μετά το Survivor, σχολίασε: «Ήταν πολύ άσχημο, έχει σχέση με θάνατο».

Είχε φλερτ στο Survivor; Η ίδια αποκάλυψε: «Δεν είχα καμία ερωτική διάθεση. Στην κόκκινη ομάδα δεν υπήρχε κάτι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor all star: Τελευταίες εξελίξεις - Πότε αναμένεται να γίνει η μεγάλη πρεμιέρα

Survivor All Star: «Δεν γίνεται η Βαλαβάνη να πάρει τα ίδια με τον Τριαντάφυλλο!» - "Kαταπέλτης" η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το παιχνίδι