Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αναμένεται να επικεντρωθεί το βράδυ της Τρίτης (25/10) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες) εκεί όπου η Σία Κοσιώνη, αναμένεται να υποδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα για μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το δελτίο της Σίας Κοσιώνη

«Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει τα χαρτιά του σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σία Κοσιώνη απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ στις 19.50.

O Αλέξης Τσίπρας απαντά στα ερωτήματα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, την οικονομία και την ενεργειακή κρίση, αλλά και τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ πριν και μετά τις κάλπες.

Απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ στις 19.50 με τη Σία Κοσιώνη», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Σία Κοσιώνη ΣΚΑΪ

H εξομολόγηση της Σίας Κοσιώνη για την καριέρα της

Τι χρειάζεται όμως για να ηγείται κάποιος μιας θρυλικής ομάδας ειδησεογραφίας, όπως αυτής πίσω και δίπλα της; «Ψυχραιμία, διαρκή εγρήγορση, ισορροπία., πειθαρχία και πειθώ. Οι μιντιακοί οργανισμοί είναι πολύπλοκα συστήματα, που αποτελούνται από αλυσίδες ανθρώπων με σκοπό να δώσουν ένα αποτέλεσμα. Αν ένας κρίκος της αλυσίδας σπάσει, καταρρέει όλο το οικοδόμημα. Η πίεση και η ένταση είναι μεγάλη, οπότε θέλει σύνεση, καθαρό μυαλό και διαρκή προσπάθεια».

Έχει καλύψει την ιστορία των τελευταίων χρόνων, έχει συνομιλήσει με τέρατα της πολιτικής και ζωής.

«Αξιζε κάθε θυσία και δυσκολία, είμαι εκεί που πάντα ήθελα να είμαι. Πολλές φορές έχω νιώσει αυτό το συναίσθημα. Σε συνεντεύξεις που με μεγάλη προσπάθεια εξασφάλισα, σε αποκαλυπτικές έρευνες που έχουμε κάνει, σε μεγάλα γεγονότα για τον τρόπο με τον οποίο τα καλύψαμε. Όλα αυτά αποτελούν το κίνητρο για να μπορούμε να αντέχουμε και να συνεχίζουμε.

Κάτι πρόσφατο που ειλικρινά δεν θα ξεχάσω, ήταν τις πρώτες εβδομάδες της καραντίνας όταν 1,2 εκατομμύρια κόσμος παρακολουθούσε καθημερινά το δίωρο, τότε, δελτίο του καναλιού, την πλημμύρα των μηνυμάτων και των ερωτημάτων για τα οποία δημιουργήσαμε ειδική ομάδα, ώστε να απαντάμε με ταχύτητα, άμεσα. Μου έλεγαν φίλοι πως και να μην ήθελαν ενδεχομένως να παρακολουθήσουν δελτίο, με άκουγαν surround από τα υπόλοιπα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλάζει και ζώνη και κανάλι! Ο Νίκος Μουτσινάς φεύγει από το ΣΚΑΙ και πάει...

Το outsider του Survivor μπαίνει στο Survivor all Star - Με πόσα θα αμοίβεται την εβδομάδα