Από Ελένη Μήτση

Ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο έρχεται την Δευτέρα 24/10 για το The 2night show με καλεσμένου του Γρηγόρη Αρναούτογλου δύο πολύ αγαπημένους ηθοποιούς του κοινού.

Από τη μία λοιπόν θα καθίσει στον καναπέ του late night show η Κάτια Δανδουλάκη και από την άλλη ο Δημήτρης Γεωργαλάς, δύο πρόσωπα, που υπηρετούν τον χώρο της υποκριτικής με μεγάλη επιτυχία. Θα μιλήσουν για την καριέρα τους, την προσωπική του ζωή σε δύο πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις (δείτε εδώ το τεχνικό λάθος στο The 2night show, που έφερε σε δύσκολη θέση τον παρουσιαστή).

Οι σημερινοί (24/10) καλεσμένοι του The 2night show

The 2night show

Η οικονομική κατάρρευση του Δήμτηρη Γεωργάλα

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ένας πολύ αγαπημένος πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός», ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το μέλλον του ρόλου του καθώς και για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε πριν από κάποια χρόνια.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γεωργαλά, τον τηλεοπτικό «Κώστα», ο οποίος εξήγησε πως ο ρόλος του Κώστα στον Σασμό λειτούργησε σαν κάθαρση για εκείνον μιας και έχει βιώσει την ενδοοικογενειακή βία.

«Ο ρόλος του Κώστα στον Σασμό έκανε τον κύκλο του. Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη σειρά ήταν η σκηνή του ξυλοδαρμού. Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τη δυσκολία τους γυρίσματος μιας σκηνής ξυλοδαρμού.

Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά και ο ρόλος του Κώστα χτύπησε φλέβα. Ήταν κάθαρση να παίξω το ρόλο του Κώστα στον Σασμό. Έχω ζήσει ενδοοικογενειακή βία, μου δημιούργησε φόβο.

Έχω κάνει ψυχανάλυση δέκα χρόνια. Πέρασα δύσκολα οικονομικά, δανειζόμουν χρήματα από την οικογένειά μου», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός

.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα που...» - Οι απολογητικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά το λάθος στο The 2night show

The 2night show: Ένα συγκινητικό αφιέρωμα και 2 αγαπημένοι ηθοποιοί - Οι σημερινοί (17/10) καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου