Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί να έγινε η πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει ο Γιώργος Καραμίχος το βράδυ του Σαββάτου 22/10, ωστόσο μία άλλη πρεμιέρα δεν βλέπουμε να γίνεται σύντομα, και το τοπίο γύρω της είναι θολό. Ο λόγος για το τηλεπαιχνίδι Δες και βρες του Νίκου Κουρή, το οποίο είχε μπει στον πάγο (δείτε εδώ την ανακοίνωση της ΕΡΤ για το μέλλον του).

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, μίλησε για αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι της Κυριακής 23/10 και αποκάλυψε τι θα συμβεί τελικά.

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Κουρή για το Δες και βρες

«Προβάλλεται ακόμα το τηλεπαιχνίδι. Τώρα, θα δούμε τι θα γίνει, περιμένουμε. Υπάρχει μια εκκρεμότητα για την παραγωγή, αν θα βρούμε παραγωγό. Αν αποδεσμευτεί το παιχνίδι από τον έναν παραγωγό και πάει σε έναν άλλο παραγωγό. Αλλά η ΕΡΤ θέλει να γίνει και όλοι θέλουμε να γίνει και ελπίζουμε να γίνει. Θα δούμε» είπε χαρακτηριστικά.

Όσα είχε πει λίγο καιρό πριν για την κατάσταση με το τηλεπαιχνίδι

Μέχρι μηνύσεις και εξώδικα είχαν ακουστεί πως έστελνε η ΕΡΤ σχετικά με το παιχνίδι "Δες και Βρες" που παρουσίαζε, ωστόσο ο ίδιος βρέθηκε στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" το πρωί του Σαββάτου 1/10 για να δώσει μερικές απαντήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός εξήγησε πως, πράγματι, υπάρχει ένα νομικό ζήτημα το οποίο πρέπει να λυθεί, σε σχέση με τα πενυματικά δικαιώματα, όμως το σόου θα συνεχιστεί κανονικά, παίρνοντας απλώς μία παράταση.

«Στην πραγματικότητα δεν έχω μάθει τίποτα αλλά μόνο αυτό που με αφορά. Το παιχνίδι παίρνει μια παράταση μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Θα είχαμε ξεκινήσει έτσι κι αλλιώς αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα με τον παραγωγό. Δεν θέλω να πω παραπάνω γιατί δεν αισθάνομαι πολύ καλά. Έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ κι είναι κρίμα γιατί είναι ένα παιχνίδι που αγαπάμε πολύ.

Θα πάνε στην ΕΡΤ 2 κάποια επεισόδια, μια κάβα να προβάλλεται κι ελπίζουμε να ξεκινήσουμε γυρίσματα Δεκέμβρη με Γενάρη, αν η ομάδα μπορέσει να είναι μαζί. Υπάρχει ένα θέμα με τα δικαιώματα. Δεν μπορεί αυτήν τη στιγμή η ΕΡΤ ή ένας άλλος παραγωγός να αναλάβει το παιχνίδι γιατί δεν τα έχουν. Είναι νομικό το θέμα. Περιμένουμε να δούμε ποιος θα πάρει τα δικαιώματα και ποιος παραγωγός θα το αναλάβει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σκάνδαλο με πολύ γνωστό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ - Απαντάει με εξώδικα και μηνύσεις το κρατικό κανάλι

Τηλεθέαση Σαββάτου (22/10): Πρωινές εκπομπές, μυθοπλασία και όλα τα ριάλιτι