Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο και απολαυστικό επεισόδιο έρχεται την Κυριακή 23/10 για το The voice με τους 4 απολαυστικούς και πολύ ταλαντούχους κριτές να αξιολογούν ταλέντα, ανάμεσα στα οποία θα είναι και μία γνωστή ηθοποιός, η οποία θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της στο τραγούδι.

Το trailer του The voice για την Κυριακή 23/10

Το απίστευτο κόλπο του Πάνου Μουζουράκη στο show

Το βράδυ της Κυριακής 9/10 παρακολουθούμε ακόμη ένα επεισόδιο του The Voice, και από την αρχή είδαμε ταλέντα να κερδίζουν τις εντυπώσεις των κριτών, και πιο συγκεκριμένα του Πάνου Μουζουρακη, (δείτε εδώ την ατάκα του που ξετρέλανε την Παπαρίζου)ο οποίος ξετρελάθηκε με την ερμηνεία μίας διαγωνιζόμενης, και έβαλε τα μεγάλα μέσα προκειμένου να την διεκδικήσει!

Η Φρειδερίκη αγαπά από μικρή το τραγούδι, είναι αυτοδίδακτη, και θέλησε μία θέση στον διαγωνισμό, και έτσι με κομμάτι Millions Years Ago από Adele κέρδισε τον Πάνο Μουζουράκη!

Γύρισε πρώτος την καρέκλα του αλλά την κοίταζε περίεργα, και μόνο όταν τελείωσε το τραγούδι της, αποκάλυψε ότι ήταν μία «μπλόφαρε» για να μην και την διεκδικήσουν οι άλλοι κριτές! «Έκανα φάτσες ότι δεν μου άρεσες για να μην γυρίσουν. Άκουσα στη φωνή σου το μιούζικαλ , άκουσα ερμηνεία, έκφραση» της είπε χαρακτηριστικά και την κέρδισε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The Voice Highlights (16/10): Το ντουέτο του Μουζουράκη και η ιστορία που συγκίνησε τους κριτές

The Voice Highlights (9/10): Ο «σωσίας» του Έμινεμ και η ατάκα που άφησε "ξερό" τον Σάκη Ρουβά