Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Voice έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Κυριακής (15/10) και όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα σπαρταριστά περιστατικά που παρακολουθήσαμε.

Τι είδαμε χθες (16/10) στο The Voice

«Ο Χρήστος Σαντικάι είναι ο λόγος που θέλω να γίνω τραγουδιστής»

Ο 21χρονος Ντίνος Φιλερής στο βίντεο που προηγήθηκε πριν την εμφάνισή του επί σκηνή, μίλησε για τη ζωή του στην Πάτρα αλλά και την αδυναμία του στον Χρήστο Σαντικάι.

«Είμαι 21 ετών και μένω στην Πάτρα, έχω μία σχέση με μία υπέροχη κοπέλα και είμαστε μαζί έξι χρόνια. Στη μουσική είμαι αυτοδίδακτος, έχω μάθει μόνος μου κιθάρα, μπουζούκι και πλήκτρα», ανέφερε.

The Voice Φιλέρης

Τρελό γέλιο με τον Παναγιώτη που ζήτησε ντουέτο από τον Μουζουράκη

Ο Παναγιώτης τραγούδι του Γιάννη Ζουγανέλη ωστόσο, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του μουσικού σόου. Λίγο πριν φύγει όμως από τη σκηνή, ζήτησε από τον Πάνο Μουζουράκη να τραγουδήσουν το ντουέτο που είχε κάνει παλαιότερα με τον Κωστή Μαραβέγια "Φίλα με Ακόμα".

«Θέλεις να κάνω τον Πάνο Μουζουράκη ή τον Κωστή Μαραβέγια» τον ρώτησε, με τον Παναγιώτη να του λέει: «Προτιμώ να κάνω τον Πάνο Μουζουράκη», με τον τραγουδίστη να του λέει ωραία θα κάνω εγώ τον Κωστή, με τους coaches να γελάνε.

H ιστορία διαγωνιζόμενης που δεχόταν body shaming!

Η Δήμητρα Κωνσταντοπούλου, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι των ΜΠΛΕ "Δεν θέλω να μου μιλάς". Λίγο πριν από την εμφάνισή της λοιπόν, στο βίντεο με το οποίο συστήθηκε προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση, μιας και στο παρελθόν είχε δεχτεί bullying για τα κιλά της, μιας και είχε παραπάνω βάρος.

«Αν αναρωτιέστε αυτή τη στιγμή γιατί σας μιλάω από ένα γυμναστήριο είναι γιατί αυτό μου άλλαξε τον τρόπο ζωής και με έκανε διαφορετικό άνθρωπο. Παρελθοντικά, σαν παιδάκι και εργότερα σαν ενήλικη, είχα αντιμετωπίσει και γω το κομμάτι του ρατσισμού όσον αφορά τα κιλά... Βέβαια χαίρομαι ιδιαίτερα για το γεγονός ότι πλέον αυτό έχει αρχίσει να εξαλείφεται και όλοι μας πρέπει να αγαπάμε το σώμα και τη διαφορετικότητα μας και να τη στηρίζουμε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The voice: Το μυστήριο για τo πρόσωπο που θα παρουσιάσει τα backastage του show

Ξεκίνησε με φόρα το The Voice - Η τηλεθέαση της πρεμιέρας (2/10)