Από Ελένη Μήτση

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο Mega η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας δείχνει το δρόμο για να κατακτήσουμε την ισορροπία που αναζητά ο σύγχρονος άνθρωπος.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, η εκπομπή εστιάζει στις τρεις κομβικές περιόδους στη ζωή της γυναίκας όπου διαταράσσονται οι ορμόνες, την εφηβεία, την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και την εμμηνόπαυση. Και την Κυριακή 23/10 λίγο μετά το ανανεωμένο Fishy ακολουθεί ανάλυση για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Η καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το Σάββατο 22/10

Καλεσμένη της εκπομπής «Όλα για τη Ζωή μας» και του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ραδιοφωνική παραγωγός - παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου, η οποία αναφέρεται στην ανισορροπία των ορμονών μετά τις γέννες της και μιλάει για τα παρόμοια φαινόμενα που είχε στην εφηβεία και στη νεανική ηλικία.

Επίσης στην εκπομπή μαθαίνουμε για τα challenges – προκλήσεις των παιδιών στο διαδίκτυο και όσα πρέπει να προσέχουν οι γονείς και ακούμε χρήσιμες συμβουλές για το μακιγιάζ που «καμουφλάρει» τους μαύρους κύκλους, την ακμή και τις ρυτίδες.

Γαστεράτου

Τα θέματα που θα αναλυθούν την Κυριακή 23/10 στο Όλα για τη ζωή μας

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, η εκπομπή ασχολείται με τον χειρισμό, μια από τις πιο περίπλοκες αλλά και καταστροφικές συμπεριφορές για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία θυμάται τις τρεις φορές στη ζωή της που έπεσε θύμα χειρισμού και την στιγμάτισαν.

Ακόμα, στην εκπομπή καταρρίπτουμε μύθους και μαθαίνουμε αλήθειες για την βιταμίνη της εποχής, την βιταμίνη C, και βλέπουμε πώς θα προσαρμόσουμε τον ύπνο και τη διατροφή των παιδιών στην επερχόμενη αλλαγή της ώρας.

Χατζηβασιλείου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εισβάλλει ο Ανδρέας Γεωργίου στη ''Γη της ελιάς'' - Αναλυτικά ο σκοτεινός ρόλος του

Maestro spoiler: Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς, Πέμπτη 20/10